Свърши ли идилията между Емануела и милионерския син Димитър Динев?

Емануела Минко разделениЧалга дивата Емануела явно скъса отношенията си с наследника на олигарха Динко Динев.

От края на лятото певицата и любимият й Димитър живеят разделени. Тя е със синовете си в апартамента си в София,  а той се подвизава в Свети Влас в резиденцията на татко.

Димитър Динев почти не се е появявал  в дома на  певицата в  „Бояна”, където живяха след раждането на детето им – Митко-младши.

Явно слуховете,  че Емануела е родила от Динев,  за да се докопа до значителна сума пари и облаги, не отговаря на истината. Димитър не само живеел в нейния апартамент, но тя и го издържала, тъй като разяреният олигарх  блокирал всички кредитни карти на сина си заради това, че не му е представил снахата за одобрение и й направил бебе без съгласието на татко.

Младата двойка заедно с бебето се пресели през лятото в Свети Влас, където им беше дадено едно от десетките жилища на фамилията, за да подиша хлапето морски въздух, а Димитър да бъде обработен от роднините си  да остави доста по-голямата от него певица и да си намери подходяща жена. Какво е станало накрая не е ясно, ясно е само, че певицата се е върнала в София, сключила е договор с „Пайнер“, записа хит с Кали и упорито работи. Говори се, че Диневи й предложили един милион лева да остави Димитър на мира, но тя гордо отказала.

Освен това Динко Динев харесал внука си и иска да го повери на опитни бавачки в Свети Влас, за да може майката да развива кариерата си, но тя и това отказала. И заминала с двете деца за София.

Това временна раздяла ли е, или краят на приказката, никой засега не може да каже.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *