Емилия призна: Имах паник атаки! Кошмарно е!

Емилия голамаФолкаджийката  Емилия побърза да не остане по-назад от внезапната  модата известните да признават психологичните си проблеми  заболявания и разкри пред феновете си, че също е получавала паник атаки.

Това не е срамно, то е извън теб и най-вероятно е свързано със стреса, в който живеем. „И мен не ме е срам, че изпадах в такива състояния и аз минах през това и го преживях!!! Но на никого не го пожелавам. Кошмарно е!” –  коментира жената на Коко Динев статия в социалната мрежа,  която е свързана с паническото разтройство и неговите проявления.

Болният се предава на страховете си, не може да ги пребори, не може да се справи с проблема и
той жестоко го притиска. Дали е страх от смъртта, дали сценична треска, дали паника от тъмното, от самотата, от следене или невидимо присъствие около себе си – проявленията са различни. В такива моменти човек буквално се задушава от страх, панира се, въздухът му свършва, сърцето му затуптява силно и има чувството, че умира.
Емилия не казва кога точно е боледувала и какво е  отключило това нейно състояние . А с думите: „И мен не ме е срам” вероятно визира изповедта на Моника Валериева, която сподели пред цяла България какво преживява и защо ходи с куп хапчета в чантата си.
Докато е във ВИП Брадър на два пъти тя изпадала в такива състояния и идвала линейка с лекар, който й помагал да излезе от кризата, издадоха пък съквартирантите й по време на номинациите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. I tozi mindil progovori. Ama niamashe ataki kato is minavaha v Prikazkite. Izobsto BG kurvaliaka bil mnogo chustvitalen I mnogo obichali da izpolzvat novi dumichki s pone 5 bukvi

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *