Шок! Сестрата На Ивайла Бакалова спала с 300 души, половината от тях жени

БожидараСестрата на Ивайла Бакалова – Божидара Бакалова се оказва една от най-големите светски палавници Тя успяла да вкара в леглото си близо 150 жени и още толкова мъже!

Самата блондинка се похвалила с постиженията си, след като няколко мартинита  развързали езика й. Пред семпла компания тя пресмятала с широка и замечтана усмивка през колко кревата е преминала и даже не могла да се сети за всичките.

Дизайнерката с разюздано поведение и странна  се*суална ориентация не подбирала особено с кого да си легне и в зависимост ат компанията и настроението и който й харесал в определена вечер, го вкарвала под завивките за да получи своята доза адреналин.

Едни от най-популярните жени, които са преминали през леглото на Бакалова са Галя от „Каризма“, Люси Дяковска, както и Зара, станала известна  от първия „Биг Брадър“.

Божидара обаче не се определя като обратна, тъй като има влечения  еднакво и към мъже. В момента тя  има връзка с представител на силния пол.

Близначките вероятно имат такова поведение заради детството си, в което прекалено строгият им баща ги вдигал нощем от леглата и или ги карал да тичат по пет километра, или да си вземат леден душ да ги закалява. Те живеели в непрекъснат страх от него, разказа наскоро Ивайла Бакалова.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *