Жени Калканджиева призна: С Тачо се разделяме, но оставаме приятели

Жени ТааЕвгения Канканджиева най-после проговори за отношенията със скандалния си  съпруг си Стефан Манов-Тачо, който в последните месеци бе забъркан в куп изцепки и връзки еднодневки с родни красавици.

Мис България  не коментира изневерите на мъжа си, обаче призна, че към днешна дата двамата са само и единствено приятели и общуват в името на спокойствието на сина им Георги. Момченцето живее с майка си, вижда баща си от време на време вкъщи и е спокойно. Модната шефка се стараела да го изолира от скандалните слухове, които се носят навсякъде за палавия му татко.

Имаме едно прекрасно дете, което расте. Заради него трябва да бъдем предпазливи и да правим жертви. Той е станал е много послушен, умничък е, буден, чаровен и много усмихнат. В момента двамата сме се концентрирали изцяло върху неговото възпитание, комфорт и предучилищните занимания.

С Тачо сме останали много добри приятели. А най-важното в момента е да се грижим за детето, признава Калканджиева. Не бива то да страда заради егоизма на родителите си. Жени споделя и в бъдеще няма да се занимава с конкурси за красота, тъй като у  нас те доста са  западнали и към тях има по-различни от естетичните интереси.

Сега всеки, на който му хрумне, решава да отваря модна агенция, решава, че е пълен разбирач  от мода и мацки. Така постепенно се опорочиха конкурсите за красота. Неслучайно аз реших, че  повече „Мис България“ няма да  правя,  няма да се занимавам с този конкурс“, категорична е миската.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *