„Господарите“ тръгнаха на лов за нови адреналинки, на старите изтече срокът на годност

адреналинки

„Господари на ефира“ обяви поредния кастинг за адреналинки.

След три години на екран Вики, Ками и Пепи вече са с изтекъл срок на употреба и годност и  ще бъдат „наследени“ от  поредните усмихнатите и чаровни млади танцьорки, които се борят на конкурс за работа в шоуто.

Конкуренцията там винаги е сериозна. Заплатата е добра, а славата пък гарантирана. Достатъчно е кандидатките да могат да танцуват, да се усмихват чаровно и да имат сладки муцунки. И да хвърлят в екстаз зрителите.

За няколко от преминалите през  сцената на „Господарите“ танците се  превърнаха в трамплин за добър брак, или на сбъдване на мечти у нас и в чужбина. Освен задължителната национална известност, снимки по корици на списания, куп обожатели и вълнуващи преживявания , адреналинките натрупаха опит и професионални качества, благодарение на които  доразвиха кариерите си.

Безспорно най-успешният засега кадър на шоуто е Евгения Радилова – Ени. Тя, заедно с Теди, беше едната  от първата двойка, с която преди години стартира предаването.

След като приключи договора си, Ени отлетя за САЩ.  Там участва в  постановки на Бродуей,  в няколко филма  и сериали, сред които популярния „Закон и ред“, снима се и в реклами.

Красивата  Жана пък сбъдна мечтата си да бъде водеща в национален ефир, да се омъжи, да роди бебе, а сега е една от претендентките за победителка в шоуто „И аз го мога!“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *