Шок! Калина Паскалева разкри: Светска двойка уби бебето си, но им се размина

Калина замисленаДобре позната в светските среди столична двойка е убила бебчето си, като го окъпала с вряла вода.
Вследствие на жестоките за крехката си възраст изгаряния, то починало. Случаят обаче бил скрит от медиите и дълбоко потулен заради общественото положение и връзките на мъжа и жената.
Това написа в профила си във Фейсбук изкусителката Калина Паскалева и допълни.

„Млада двойка с няколкомесечно бебе, което се появи неочаквано и не много желано. От София са, добре известни в хайлайфа.  Страхотни веселяци, живеещи за мига, без да се интересуват какво ще стане утре. Изпечени и дългогодишни наркомани, обаче от висшата клас. Будеха се сутрин с кокаин, вечер заспиваха с крек.

Цял ден си прекарваха весело в семейното заведение, където ставаха чутовни алкохолни оргии. За детето се сещаха много рядко, обикновено щом някой по-трезвен ги пита къде е не е ли време да го нахранят или окъпят. Скоро бебчето им почина. Изкъпаха го във вана с вряла вода. Безчувствени от дрогата и водката, не прецениха правилната температура и буквално го ощавиха.

За този случай вестниците не писаха, защото не научиха, в компанията той също не се коментираше, за да не се ровят  в  раната им, ако изобщо е съществувала такава. Животът си продължи и никой не ги осъди, защото истинската причина за смъртта на бебето им  беше потулена. Дали заради яки връзки или заради тлъсти  рушвети, не знам.”

Според  Паскалева този случай  приличал на другия с акушерката, която преби с юмруци бебето Никол. „Кой от двата случая е  по-нелеп и гнусен? И акушерката, и двойката наркомани живеят в България. Едната в калта, борейки се да оцелее, другите в каймака на обществото.

За едните никой не разбра, а другата я сочи с пръст цяла  България. Свинщината е една и съща, но последствията доста различни, категорична е  Калина Паскалева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *