Юлиана Плевнелиева имитира Виктория Бекъм

Юлияна Плевнелиева

Първата дама Юлияна Плевнелиева усвои холивудския почин да бяга от папараците. Досущ като Виктория Бекъм най-тайнствената жена в държавата усвои тактиките на звездите от червения килим. Юлияна вече не ходи никъде без черните си очила на слънце в София.

Юлиана Плевнелиева не сваля марковите си очила „Рей Бан“,  докато е на улицата, и си позволява да е без тях само в заведенията. За да не среща любопитни погледи, първата дама дори смени заведението, в което по традиция сяда с приятели да хапне. Юлияна вече се събира с верни хора в малко бистро на една от централните софийски улици.

Веднага щом излезе от обяд, първата дама слага тъмните очила на любимата си марка и преди да влезе в червеното си Ауди, не пропуска да се огледа във всички посоки.

Юлияна е станала много по предпазлива след медийния интерес към особата й, предизвикан от отказа да участва в протоколни събития със съпруга си – президентът Росен Плевнелиев. Първата дама дори поглежда нагоре към балконите на сградите, преди да се качи в колата, да не би някой любопитен да я наблюдава от терасата си.

Росен Плевнелиев

Според познати на Плевнелиева дегизировката й е успешна, тъй като малцина ще я познаят на улицата. Плевнелиева е изневерила и на небрежния шик, с който се носи по улиците, и все още не слага токчета. Първата дама е облечена стилно и семпло с панталони, палто и жокейски ботуши с ниска подметка, а чантата й е преметната безгрижно през рамо като на ученичките.

Въпреки че се крие от папараци и любопитни, първата дама продължава да се движи без кола. Плевнелиева е категорична, че няма да позволи гардове на НСО около себе си.

Тя дори отхвърля възможността да има кола от службата за охрана, тъй като с нея нямало да успява да мине инкогнито по софийските улици.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *