Явор Бахаров навири среден пръст срещу противниците на гей парада

Явор Бахаров среден пръстАртистът Явор Бахаров нагло показа среден пръст на протестиращите срещу гей парада и с този си жест  предизвика размирици пред Театъра на армията.

Протестиращите минаваха по ул. „Раковска“ , а актьорът, заедно с колегите си Йоана Буковска и Иван Радоев стояха пред театъра и се готвеха да заминават на турне. В мига, в който двете групи се засякоха, а противниците на хомосексуалната вакханалия крещяха обидни думи  срещу гейовете, Явор Бахаров им показа среден пръст и разпалено избухна, наричайки ги задръстеняци.

Националистите ядосано скочиха срещу него, а полицията се намеси и едва овладя положението, като  спаси актьора от няколко шамара. Бахаров не е гей, но яростно защитава различните видове свободи. Според присъствали на сцената, той просто навирил пръст, за да влезе в полезрението на камерите и да сътвори поредния рекламен скандал около себе си.

По-късно протестиращите запалиха и флага на Европейския съюз, като твърдяха, че тези ценности ни се натрапват от ЕС и не са против хората с различна ориентация, а против парадирането по улиците пред деца. В същото време в САЩ разрешиха еднополовите бракове, което предизвика ново недоволство сред нормалните българи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Този пигмей за какъв се има? За камертон на общественото мнение ли?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *