Партньорката на Тончо Токмакчиев изригна: Не съм му любовница!

0

Тончо и АниАктрисата Ани Михайлова гневно опроверга слуховете, че с колегата й Тончо Токмакчиев имат от година любовни отношения и даже живеят заедно.

Освен това тя била възмутена, като четяла,  че той се развежда със съпругата си Нели заради нея. „Изобщо не съм никаква любовница на Тончо Токмакчиев и в първия момент ми стана много смешно, като прочетох тези небивалици за нашите отношения“, твърди Ани.

Актрисата обаче е спокойна, че жената на комика е земен човек и на място и не се връзва на подобни градски митове и легенди. Даже двете били приятелки и скоро са пили кафе заедно, категорична е Михайлова. Клюката, че двамата колегите са любовници, се носи доста отдавна и е учудващо, че Ани реагира чак сега.

Да четеш половин година, че живееш с някого и че той се развежда заради теб и да не ти пука, би трябвало да си адски дебелокож да търпиш всичко това и да не го опровергаеш, казват хора от артистичните среди. Особено преди един месец, когато гръмна новината за развода на Тончо, а съпругата му не я опроверга.

 Всъщност Михайлова твърди, че е все още с половинката си Орлин, който не е от актьорския бранш и двамата живеят заедно. А съседи на Тончо, че тя живее при него.

На кого да варваме и ние не знаем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *