Азис изкукурига: Не съм Циганин, имам еврейска и гръцка жилка! Костинбродския славей се обяви и за Врачка!

Азис циганинАз имам гадателски способности, но не съм ги споделял, обяви внезапно Азис.

Той непрекъснато е канен на интервюта по телевизията и понеже винаги трябва да каже нещо ново, сега извади скрит коз от ръкава и се обяви за тайна врачка.

Всичко идвало от произхода му. Имам еврейска, гръцка, турска и циганска жилка в кръвта си, заяви певецът. Това е особено съчетание, което хем увеличава силата на сетивата, хем насърчава таланта. Но било много добре, че се е родил точно  България, тъй като от малък бил закърмен с красивата българска музика и тя развила таланта му.

Неговата баба, която го отгледала, също имала гадателски способности. Тя гледала на кафе, леела куршум и можела да чете в душите на другите и в бъдещето.

Азис направи прогноза за себе си и заяви, че ще живее до 89 години, през последните ще ходи с чехли и лъскав халат, ще има хубава къща и ще е обграден от близки хора. Дъщеря си Рая виждал в бяла престилка, а хлапето отсега искало да стане лекар и мечтата му ще се сбъдне.

Около мен ще има още деца. Не всички ще са мои, някои ще са осиновени, но ще ги обичам и ще ме обичат еднакво, категоричен е той.  

Отдавна се говори, че с жена му Гала ще имат още едно дете, но засега яма признаци тя да е бременна. Всичките си сили тя хвърляла по отглеждането на красивата Рая.

Азис обясни и че се бил уморил от женския си образ и захвърлил роклите и токчетата. Много грижи изисква да имаш женски имидж, а да си мъж е по-лесно, признава той. Затова се върнал в мъжката си кожа и само от време на време си мечтаел за красиви обувки с висок ток.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *