Мъка! Идолът на тийнейджърките Криско – оплешивява!

Криско шапкаГоляма беда налегнала Криско.

Косата му започнала да оредява, а на места на темето съвсем да изчезва. Рапърът  имал и наследствена обремененост, много мъже в семейството имали площадки по главите, но това съвсем не го утешавало.

Певецът е в паника и още при първите признаци започнал да се маже с родни мехлеми, после минал на турски помади, на френски и немски елексири, но нищо не помагало. Изплашеният Кристиян отишъл на лекар и му доверил проблема си. Медикът доста го мъмрил, че си е боядисвал косата, че не е полагал необходимите грижи и не я е щадил и му предложил три варианта.

Първият е да спре с момчешката прическа тип втори номер и да си пусне малко по-дълга коса, която ще закрие временно местата, на които липсва. Това обаче нямало да бъде в тон с имиджа на певеца.

Вторият е да ходи по улиците и да пее с шапка, която да стане негова запазена марка. И третият – да му бъде присадена коса.

Засега Криско се е спрял на втория и все по-често пее с шапка на главата, което е характерно за рапърите. За присаждане ще мисли по-късно, тъй като процедурата е скъпа, продължителна и главоболна, доверил той на най-близките си приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *