Шок! Оперираха мъж, инжектирал сам парафин в пениса си

операция1Млад ром бе докаран по спешност в болницата в Благоевград и опериран, заради силно подут и болезнен при допир пенис. Божидар е от Разлог, почувствал жестоки болки през нощта и не издържал.

Към 5 сутринта отишъл на лекар, а от Разлог спешно го транспортирали в областната болница. Там уролози веднага го оперирали и извадили парафина, като запазили целостта на органа му. След известно време той пак ще може да го ползва по предназначение.

В момента обаче пациентът страда от следоперативна болка, която вероятно е доста силна, защото се кълне, че повече няма да погледне жена. Всъщност всичко станало заради жена. Никоя не се оплакваше от мен, докато не срещнах Ирина, оплаква се той. Тя непрекъснто му натяквала, че предишният й любовник имал по-голям член, че неговият бил малък и ще го остави.

Мъжът се притеснил, получил комплекс за непълноценност и започнал да търси начини да уголеми достойнството си. Приятели му казали, че може да стане с парафин и той без много да му мисли, си инжектирал сам цели 10 кубика. Ирина била доволна, той също, няколко месеца всичко вървяло по мед и масло, докато не се получила инфекцията и дори кожата му отвън се пропукала и станала на болезнени рани.

Божидар няма да остане импотентен, но не иска и да чуе за жени и за секс. Тя ме накара, нейната алчност да има повече и повече, охка пред репортерите той. Моя си беше нормален, нито една жена не протестираше, само тази започна да ми мърмори, проклети да са жените, хленчи потърпевшият.

„Един път да се оправя и повече такива работи няма да правя никога, категоричен е пишман любовникът, казаха запознати с трагикомичната случка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *