Росен Петров влиза в немска болница по спешност

0

Родните медици са безсилни да се справят с проблема

Росен Петров
Росен Петров

Състоянието на Росен Петров се влоши неимоверно много, въпреки краткото подобрение през последните седмици. Отдавна не е тайна, че популярният водещ има проблеми със своето здраве, но вчера той изглеждаше повече от зле. Беше подут до неузнаваемост и едва можеше да говори, а думите му се превръщаха в някакво неразбираемо фъфлене.

Колеги на Росен разкриха притеснено, че самият той е сериозно загрижен за здравето си и много притеснен от факта, че родните медици не са в състояние да му помогнат. Според хора от неговия екип, той е взел решение да лети до Германия, където да потърси помощ от тамошните специалисти. У нас лекарите само го тъпчели с антибиотици, от които нямало никаква полза, а друго така и не могли да направят.

Росен Петров преди
Росен Петров преди

Росен Петров дори успя да си уреди спешен преглед при един от водещите немски имунолози, който има славата на отличен специалист по алергични заболявания. Много хора с разклатено здраве са търсили помощта му и са намерили начин да се излекуват. Преди всичко той трябва да установи каква е алергията на водещия, която го мъчи от толкова дълго време.

Припомняме, че Росен Петров закъса със здравето преди около три месеца, след като негов тренировъчен партньор го размаза от бой по време на спаринг. Незнайно защо обаче работата не се размина само с обичайните натъртвания. Счупена костица заседна в носоглътката и предизвика подуване и инфекция в тази област.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=P3ZSTHpG82g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *