Николета преметна жълти медии с нови ц*ци, но от архива

nikoleta4Николета Лозанова показа чисто новите си ц*ци! Това крещят през последните дни жълтите медии, без изобщо да се вгледат внимателно във фотографиите.

Плейметката пусна серия снимки с топлес разголена гръд и под нея написа „вижте новите ми ц*ци“. Журналисти и фенове налапаха въдицата като шарани и започнаха да разсъждават колко ли струва новият силикон, каква марка е , колко кубика са налети и как добре стои на съпругата на Божинов.

В разгара от догатки никой не се сети, че Николетчето се изруси и миналия месец мина в отбора на блондинките и няма как са е правила тази гола сесия сега, защото на тях е брюнетка. Тя просто я е изтупала от праха, грабанала я и от архива и я е метнала в профила си в социалната мрежа, жадна за внимание. Фотосите даже събраха 1000 харесвания.

От една страна Божиновица явно е болна от онова заболяване, което доказа зависимост от интернет и непрекъсното желание да публикува снимки и да търси одобрението на другите. От друга страна тя обича да послъгва и е решила, че никой няма да се сети да обърне внимание на косата.

От трета пък на нея е жизнено необходимо в момента да я харесват все повече и повече и да се шуми около името й. Както е останала без работа, както трепери къде ще се изявява през есента , малко реклама никак не й е излишна. Трепери и любимият й Валери, който като нищо ще бъде изгонен от „Левски“ заради слаба игра. С него пък вече се гаврят дори и кучетата, защото вместо да тренира, стои до полата на жена си.

Както я е окъсало, нищо чудно звездното семейство да пусне в близките дни снимка от разгорещена сцена в домашната спалня. Никой няма да се учуди.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/enuN5MxrC9g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *