Николета си изгуби прашките на остров Мавриций

Николета голПлеймейтката Николета Лозанова остана без целия си  багаж  след чудесната  си ваканция на остров Маврийций, където  със съпруга си Валери Божинов посрещнаха новата 2015 г. на топло и в суперлукс.

На връщане обаче  багажът на футболната съпруга  бил изгубен по летищата.

Авиокомпанията, с която двойката прелетяла от райския остров  до Рим, мистериозно е затрила два големи маркови куфара с багаж на обща стойност най-малко за 100 000 лева в тях.  Само трите  дамските чанти, които Лозанова си купила специално за почивката са от марката  „Шанел“ и струват общо 25 000 лв., споделили запознати с висшата мода. Да не говорим за останалите модни парцалки, които струват майка си и баща си, та и леля си дори.

Щом слезли на летище „Фиумичино“, багажът на Валери се появил, но Николета разбрала, че куфарите й ги няма и  изпаднала в нервен срив. На всичкото отгоре брюнетката била доплатила допълнително за 40 кг свръхбагаж заради сувенирите и новите тоалети, които си взела от острова от скъпите бутици.

От компанията уверяват, че куфарите ще бъдат намерени, но това не попречи на плеймейтката да вдигне вой до небето и да се ожали де където може. Иначе как ще влезе в новините и как ще повтарят името й? А изгубеният багаж и стойността му са достатъчно добро основание да пореве малко и всички да я съжаляват.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *