Край на самотата! Веско Маринов се сгоди!

Веселин Маринов и ЦветанкаКрай на ергенлъка, край на самотата и тъжните изявления по телевизията!

Любимият певец на няколко поколения българи и на всички полицаи Веселин Маринов се е сгодил за новата си приятелка си Първолета. Романтичния певец купил пръстен и направил предложението по време на съвместния им новогодишен отдих в планинския курорт Боровец.

Той даже тромаво паднал на колене и изпълнил всички изисквания относно българския обичай искане на ръката на булката. Не са известни всички детайли около нежното  предложение освен че хубавицата на средна възраст и с красиво име Първолета радостно е казала „ДА“ и тутакси приела  чудесната оферта.

Веско и Първолета се запознали преди няколко лета, когато засуканата дама  от Русе приключвала последната си гореща връзка. Тя била в щаба на партия, а по това време Веско се се изявявал и раздавал изцало на концерти за предизборната й  кампания. В началото  между тях се зародило приятелство, но когато и двамта останали самотни и без гаджетата си, припламнала любовна искра и изведнъж лумнала в бурен огън.

Първолета живеела в Русе, но започнала често често да отскача до София, за да може да се среща с любимия. Точно в столицата се състояла първата им среща, когато приятелството преминало в любов.

Тогава тя решила да се премести изцяло в София и да живее там, за да са си близо един до друг и да споделят нежните си чевства, разказва приятелка, запозната с любовния роман на Първолета и Веско.
Това ще е третият брак за певеца, който той силно се надява да е успешен. След изневярата на любимата му Цветанка и посления му развод, певецът се беше оклюмал, депресирал и смяташе, че ще изкара живота си в самота.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *