Шок! Лора Караджова се Надупи на Сцената по Гащи! /СКАНДАЛНА СНИМКА/

loraЩерката на Данчо Караджов – Лора  винаги е печелила повече популярност със скандалните си появявания на сцената, отколкото с художественото въздействие на песните си.

Дори и след като роди, тя не се кротна и продължи да излиза пред публика в оскъдно, понякога и окъсано облекло. Всъщност зрителите въобще не си спомнят някога Лорчето да се е появявала с приличен тоалет и смятат, че заголените крака, дупе и секси гащички на показ са нейна запазена марка, а фолкпевиците само могат да й дишат праха. Всъщност сложени до Лора някои от фолк певачките приличат на монахини.

Лорчето отново се прояви на свое участие и въобще не изневери на този си имидж. Зарадва феновете си с изтрещяла одежда, състояща се от мрежести чорапогащи с надянато върху тях нещо като бански, нещо като трико или най-обикновени лилкински гащи!!! И най-безсрамно се надупи срещу зрителите, награбвайки в обятията си непозната жена от публиката. На скандалния фотос фенката е видимо стресната, но и доволна от внезапната целувка, която певицата й залепи пред всички.
Лора Караджова гащиДа не би и тази да е обърнала резбата, почудиха се някои. Не, просто театралничи и иска да си прави пиар, защото лош пиар просто няма, отговарят си други.
Трети се чудят Данчо Караджов защо не стегне малко дъщеря си, която се държи разюздано и просташки. Но вокалистът на „Сигнал“ отдавна е вдигнал ръце от нея и не й обръща внимание, пък ако ще и гола да излее на сцената.
Бившата любов на Део е печално известна не само с облеклото си, но и със страстта си към алкохола, цигарите, а чат пат и забранените вещества.
На тях пък я научи самият Део. Той обаче се отказа навреме, докато тя все още ги употребява от време на време – ей така, по навик, или за настроение!
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/pC60aN1JH40

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *