Калин Врачански се похвали: Забогатях!

Калин нормалнаКалин Врачански е работохолик и постоянно го доказва. Той непрекъснато поема все нови и нови ангажименти и понякога няма време дори да хапне между тях, а препуска от един  към друг.

Самият актьор тези дни каза в свое интервю, че е доволен от живота, животът му е само работа, няма намерение да се жени, защото не изпитва нужда да стори това. Единак е, сам му е по-добре, пък и нямало жена, която би изтърпяла натоварения му график.

Момчето от осиротяло семейство с три деца напуска родния град Роман още на 19 години и работи всичко, което му попадне, за да се издържа, докато следва в НАТФИЗ. Колегите му вечер си говорят за изкуство, правят купони, лудуват, а той сервира в някой бар.

Калин стои встрани, когато колегите му сега хленчат, че никой не спонсорира изкуството и заплатите им в театъра са малки. Той хем играе в театъра, хем в киното, хем се снима в реклами, а в момента участва и в шоуто „Като две капки вода“. Не е нужно да те спонсорират, за да имаш пари. Разковничето е работа, работа и пак работа, категоричен е актьорът. Не можеш да разчиташ само на една постановка и да чакаш да живееш добре!

Многото работа обаче пречи на личния живот на актьора и той на практика няма такъв. Гаджето му Силвия Петрова си отиде, тъй като не можеше да чака безкрайно да й отдели време сред многото си ангажименти. Калин пък действа с жените на принципа – която издържи и докогато издържи. Той съзнателно не се влюбва, за да не страда после.

Напоследък работата му толкова нараснала, че актьорът си търси мениджър: Човек, който да поема ангажиментите му, да ги разпределя във времето и да го подсеща кога къде да отиде, защото от претоварване актьорът започнал да забравя.

А покрай „Капките“ славата му стигна връхна точка и има много покани за участия. Освен това по всичко личи, че ще спечели шоуто, тъй като и публиката и журито го харесват, а той пък дава всичко от себе си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/U-A1C–dd5E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *