Шок! Лора Караджова абортирала от Део

Лора бременнаТъмните облаци върху осемгодишна връзка между Део и Лора Караджова надвиснали, след като я направила  спонтанен аборт, призна чак сега изкуственият блондин.

Двамата много искали да станат родители, мечтаели си за деца  и доста упорито работели по въпроса. Най-накрая на теста се появили щастливите две чертички и те били извън себе си от радост. Лора обаче не спряла да ходи по участия и да се държи все едно, че нищо не е станало и   нещастието ги сполетяло с пълна сила – тя направила спонтанен аборт. Тази случка тотално променила и двамата.

Тъй катонеприятният  инцидент станал малко преди Караджова да влезе в третия месец, двойката единодушно решила да го запази в тайна от близките си. Това обаче станало причина  обаче нещо помежду им да се пречупи, нероденото бебе ги тормозело  и не след дълго време те взели решението да се разделят.

Део много искаше да се ожени за Лора и от години я молеше да си направят бебе. Когато научи радостната новина, беше направо  на седмото небе от щастие, но за съжаление за много кратко време. След това изведнъж се срина, коментират негови  приятели.

По същата причина си тръгна и приятелката му – танцьорката Елена. Той настоявал веднага да му роди дете, а тя пък искала да гради кариера и се чувствала прекалено млада да става майка. Сега мулатката Мариана уж му обещава бебе, но мина година, а на теста мечтаните две чертички така и не се появяват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/079ATjNBN-w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *