Обещават на Лили Иванова 200 бона, ако влезе в Брадъра

Лили голяма1Оферта за 200 000 лв. са отправили продуцентите от „ВИП брадър“ към Лили Иванова. Предложението било все още  валидно и Лили имала поставен срок за размисъл до края на месеца.

От продукцията нарочно не вкараха чужд ВИП и  искали да й дадат хонорар като на Памела Андерсен, която грабна  300 000 долара за два дни, но идеята е  Лили да остане в Къщата поне една седмица.

Примата обаче се назландисвала и никак  не била съгласна с такъв дълъг престой. Идеята на сценаристите била да покажат, че отношенията между Лили и Йорданка Христова не са омраза и съперничество, каквито ги описват медиите, а между двете певици има  колегиалност и разбирателство и дори много се уважавали една друга. Лили в началото просто от любов към спорта решила да води преговори с продукцията, но им поставила условие да влезе само за няколко часа в Къщата и то срещу солидния хонорар от 200 000 лева, който й предлагат.

Тя не искала да бъде снимана по всяко време и по всякакъв начин, сутрин рано, по нощница, неглиже и държала преди всяка нейна поява материалът, който ще се излъчва  да бъде одобрен до секунда по секунда от любимия й фотограф и режисьор Васил Къркеланов.

Това желание пък доста спъвало продуцентите, защото желаели певицата рошава и сънена и в натура. Лили има и дългосрочни отношения с Би Ти Ви, което също е допълнителна  спънка за появата й по Нова тв, но пк това настървявало още повече продуцентите на Брадъра и те искали да я привлекат на каквато и да било цена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/imM-c7YJ3Og

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *