Лили Иванова с 10 бодигарда и тоалет за 20 бона на Аполония

Лили голямаУникален тоалет на световноизвестния дизайнер Карл Лагерфелд,  човекът, който облича Мадона и Лейди Гага, ще облече  на концерта си в Созопол  на „Аполония”  Лили Иванова.

Естрадната прима е единствената наша  звезда, която твърдо се придържа  и носи тоалетите с марката на големия модист. Цената на целия комплект, в който моделиерът е излял вдъхновението си, струва 20 хиляди лева, но цената изобщо не е проблем за певицата, дори и хонорарът й да не покрие стойността на на шикозния ансамбъл.

На 4 септември Лили с грандиозен концерт ще закрие фестивала на изкуствата в Созопол, който събира от над 30 години  именити родни артисти и изпълнители, много почитатели,  както и гости от чужбина, тя е решила да шашне публиката и всички колеги, които най-вероятно ще дойдат в крещящи и будещи недоумение облекла.

Примата обаче пази в тайнацялостата си  визия, с която ще се появи на сцената. Единствено е ясно,  че тоалетът ще е в неизменния й черен цвят, който тя носи на сцената от десетилетия.

В същото време около десет бодигарда са заети с охраната на певицата. Няколко от тях са нейни, а останалите се осигуряват от фестивала, за да се придвижи до сцената спокойно и да не бъде нападната от цели тълпи за афтографи.

В момента е тайна къде по Черноморието ще отседне Лили преди концерта

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *