Кали реве с глас в Брадъра, нарекоха я лицемерна и нечистоплътна

Кали боя ядосанаФолкпевицата Кали незаслужено получи най-тежките обиди в Къщата на ВИП Брадър. Първо тя беше наречена от лорд Евгени Минчев треторазрядна кръчмарска певица категория С.

Тя се опита да приеме обидата достойно, свързвайки категорията С с шофьорска и благодари, че са й дали оценка на професионалист. Не, драга, като казвам С, значи С. Последна категория на певиците, които пеят само по кръчмите и ги знаят само кръчмарските им фенове.

Аз имам над 18 години на сцената, аз  съм певицата с най-много участия, понякога и 20 на месец и не си ти този, който ще определя каква съм. Ти пък си манипулатор и събираш половината около себе си, за да говориш срещу останалите, върна му го тя.

Доста по-лошо обаче певицата прие играта „Кой, по, най“, в която се даваха определения на участниците. Без да знае, че не зрителите играят във Фейсбук, а изолираните в нелегалност Месечков, Аръков и Линдарева   Кали прие много жестоко определенията, че е най-лицемерният и най-нечистоплътният участник. За наказание тя беше залята на два пъти с кофа кетчуп, но не мръсотията по главата й я нарани.

Аз съм толкова честна, толкова откровна с всички и не заслужавах това. Щом и зрителите не ме разбират, че съм истинска, тогава кой ще ме разбере, проплака тя и се хвърли в леглото си да плаче. Дори на номинациите тя стоя по хавлия с нахрупена качулка и демонстретивно си лакираше ноктите,  докато другите, изтупани в най-новите си дрехи се плюеха лицемерно един друг. Днес обаче Кали ще научи, че не зрителите я смятат за лицемерка. И да му мислят тримата заговорници каква словестна стихия ще се изсипе отгоре им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zcENWb9oCzM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *