Напук на клюките Блатечки сви гнездо с Диляна

Диляна и БлатечкиНапук на публикациите в някои медии, че Асен Блатечки зарязал отрочето си и Диляна в родилния дом и хукнал подир полата на жена си, информацията не излезе вярна.

Актьорът купил и обзавел чисто нов апартамент, в който заедно ще отглеждат бебето. Той присъствал на раждането и даже правил снимки, докато персоналът не го изгонил. Все пак то се проточило 12 часа, а младата майка искала да роди сина си по естествен път.

След като се уверил, че малкият Борил е жив и здрав, а майката добре, Блатечки се завтурнал към театъра и близо денонощие черпил всички с уиски и бонбони.

Не сме се разделяли за повече от седмица по време на цялата й бременност, обясни младият татко. Слух е, че съм се върнал при жена си. С моята жена участваме в общи проекти и работим по един и същ филм. Не е цивилизовано да не контактуваме и го правим, макар че е служебно. Аз нямам навика да зарежа някого, особено ако това е майката на детето ми.

Блатечки има от съпругата си Катерина голяма дъщеря Катя и е поел своите задължения в по-нататъшното й отглеждане. Но държи и да участва лично в отглеждането на първородния си син Борил и ще живее заденто с него и Диляна в новото жилище.

Там детската стая вече е обзаведена, а всички дрешки на бебето са от порулярната марка Angel Baby.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/t42La1R0dzM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *