Шок! Преслава е бременна?

Преслава журиНова година, нов късмет, а в случая с Преслава и ново бебе! Фолк певицата е бременна, гръмна неочаквано новината из фолксредите.

Тя не е признала нищо и на никого, но колежки на добричлийката са убедени, че тя ще има бебе, пише HotArena.net. И явно имат пълното основание да предполагат подобно нещо. Последните снимки на певицата  наистина пораждат сериозно  съмнение за бременност.

На тях Преслава е с доста наедряло коремче и изглежда, че е поне в 4-ия месец. И докато при други дами това може да се отдаде на временно напълняване или отпускане на колана и преяждане по празниците, при нея  и дума не може да става за подобно нещо.

Топ фолк изпълнителката е изключително слаба и от години пази диети, като продължава да се ограничава в храненето и никой не може да я накара да се наплюска като за последно на Коледа или на Нова година, още повече , че на втория празник тя беше на работа и нямаше време за ядене.

Нейни колежки коментират усилено, че през последните месеци певицата се държи странно – често й се гади, прилошава  й  и за пръв път от години  е разредила участията си.

Обаче ако е бременна – кой пък е бащата? Според последната информация, която се носи из светските  среди, Преси и Бирмата са разделени и то от месеци. Да заченеш извънматочно е нормално, но извънтаточно вече е мистерия.  Запознати обаче се кълнат, че всъщност двамата умишлено заблуждават и приятелите си и  медиите, за да не ги притесняват непрекъснато.

Пък и ако певицата е чак толкова скарана с Бирмата, наистина е странно, че често я виждат с майка му  Лидия Станоева, която я разходи чак до Гърция и даже си направиха снимка. Явно Лидия, колкото и да младее, ще се окичи със званието  баба.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *