Шок и ужас! Ето я Мартина – Любовницата на Митко Динев, заради която той Заряза Емануела! Милионерът я уреди да се снима и за „Плейбой“

ПлейбойБългарските мъже са на път да станат импотентни, след като никому неизвестната Мартина Петкова цъфна на корицата на „Плейбой“.

Името на семплата девойка нашумя, когато миналата година след няколко питиета, се хвърли в леглото на милионерското синче Митко Динев, който пък е широко известен с това, че след бутилка уиски не подбира. 

Оказа се обаче, че пиянската с*кс авантюра прераснала в по-сериозни отношения и Мартина му станала  официална любовница. Така Мартина започнала да дели постелята на Динев-младши с Емануела. И то в периода, когато фолкпевицата търпеливо чакаше на разглезения милионерски син да му дойде акъла в главата и да започне да обръща по-голямо внимание на семейството и детето си.

Емануела не подозирала изобщо, че третокласната танцьорка, която познавала от клубовете, където пее, всъщност я замества в леглото, докато тя е по участия.

Еми и Мартина се познават лично, но не били първи приятелки, а само познати.

В един момент обаче Мартина тръгнала в настъпление: Първо предложила на Еми приятелство във фейсбук. След което започнала да я заплашва да остави Митко и да не го тормози повече, понеже той обичал вече нея.

Певицата онемяла от изненада, но преглътнала обидата, както успя да преглътне много други унижения покарай сблъсъците си с фамилията Диневи.

За награда че унижи майката на детето му, Димитър пуснал връзки и уреди Мартина да се снима за корицата на „Плейбой“. От което в джоба на танцьорката влязъл солиден хонорар, а името й се нареди сред имената на известите българки.

Емануела готскаЛюбовната интрига, която Мартина сътвори, предизвика и интереса на Милен Цветков, който я покани в предаването си, но едва не получи сърдечен удар, като я видя на живо.

В студиото влезе дама с дебели бузи, надути джуки, гримирана като маман и с прическа, която би накарала някой съвестен коафьор направо да се гръмне.

Между образа от корицата на списанието и оригинала до такава степен нямаше прилика, че Милен плахо попита защо изглежда толкова различна. От грима и осветлението е, махна с ръка танцьорката с вид на Мис Пиги.

„Не ще да е от грима, а просто си изглежда така“, коментираха зрители.

Просто в телевизията няма фотошоп и всеки е такъв, какъвто е.

А на корицата на списанието явно дизайнерите доста са си поиграли да направят гледката що годе прилична.

Тази не ми е конкуренция, каза преди месеци Емануела.

Съгласни сме!

Само се чудим на вкуса на Динев и се маем какво толкова е намерил в Мартина, та е заменил Емануела с нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/lS3AUBsVCCU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *