Разкритие: Турция и ЦРУ организирали Бежанския Бунт в Харманли! България е Пресечната Точка на Конфликта Русия-Близък Изток-САЩ! Какво ще последва?! Виж Тук:

migranti6Отдавна е известно, че интересите на Русия и Турция в битката срещу чудовищното изчадие на ЦРУ, наречено Ислямска държава, са коренно противоположни.

Ердоган защитава тероризма и хаоса в Сирия, с надеждата да задържи с военна сила разпадащата се турска държава. Защото ако в Сирия се създаде независима кюрдска република, то на часа една четвърт от територията на Турция с близо една трета от населението- Турски Кюрдистан ще се отцепи от Анкара, за да създаде обща държава с братята си кюрди в Сирия и Ирак.

През 2015 г. Президентът-ислямист Ердоган с помощта на полицията и армията смаза светската опозиция, която искаше да спре процесите на ислямизиране на Турция, и да върне светската република, създадена от Кемал Ататюрк.

После босфорския диктатор нахлу с армията си в Ирак и Сирия, за да унищожи тамошните кюрди, както се опитва да ги унищожи и в самата Турция.

После абсолютно недалновидно, но стряскащо, Реджеп Ердоган предяви необосновани с нищо териториални претенции към България и Гърция. Като наред с части от Тракийската низина, поиска и цялото българско Черноморие, което според него, било стара турска провинция.

И идваме до най-важното: По данни от чужда разузнавателна служба зад бунтовете на „мигрантите“ в Харманли от тази седмица стоят именно турските служби и ЦРУ. Неслучайно вчера президентът Румен Радев намекна, че тотално зависимите от външни сили български специални служби са „проспали“ подготовката на този бунт.

Лидерката на БСП Корнелия Нинова пък каза: „Тези млади, здрави и тъпкани с пари хора въобще не трябва да бъдат наричани бежанци! Ясно е, че Борисов, въпреки протестите на местното население, пусна мигрантите по заповед на Вашингтон и Брюксел. И ги пусна с една-едничка цел: Да тероризират населението! Защото плановете на Запада за контрол на територията на България го изискват“.

Затова, нека сега Борисов не се прави на спасител! Именно той и неговата партийка за „европейско“ развитие ГЕРБ умишлено и по външна заповед спряха изграждането на стената по границата ни с Турция. Именно ГЕРБ са виновни, че България се напълни с терористи, наричани за благозвучие от неолибералната пропаганда „бежанци“.

Борисов и ГЕРБ са виновни, че тези „бежанци“ вече се готвят да взривят родината ни и да я превърнат в ислямско гето, само защото Запада иска окончателно да ликвидира страната ни.

Защо ли? Ами защото всяка безотговорна империя постъпва така с териториите, които вижда, че губи – опустошава ги, за да може идващата след нея сила (в случая -руснаците) да намерят тук само изгорена земя! САЩ разбраха, че губят голямата геополитическа игра и преди да се оттеглят от цяла Източна Европа – взимат мерки да я изпепелят! Затова взривиха Близкия Изток и Магреба и наводниха Европа с ислямисти! Ето това е отговорът!

Последното, от което обаче православна Русия има сметка, е да завари на Балканите „изпепелена от терористи и ислямизирана земя“. Ето защо интересите на Русия са и наши интереси и са коренно противоположни на турските. Защото Русия се бори с чудовището, наречено Ислямска държава, от което и ние се чудим как да се спасим. А Турция е сред страните, които създадоха и финансираха ДАЕШ и продължават да ги крепят с военна сила.

Затова съвсем не е учудващо, че след  краткото „затопляне“ на отношенията между Москва и Анкара, двете държави отново влизат в ледников период.

А скоростното разпадане на турската държава под почти военното управление на ислямския фундаменталист Ердоган, ще продължи. Защото всяка следваща победа на Путин в Сирия, забива по още един пирон в ковчега на Турция.

erdogan_putin

Ясен симптом, силно показателен за огромните проблеми, които управлението на Ердоган има с турските кюрди, бе нахлуването на войските му в Северна Сирия. На което сирийските ВВС на Асад отговориха с яростна бомбардировка над позиции на турската армия и протурската Свободна сирийска армия край град Алепо.

По този начин Русия категорично даде на Ердоган да разбере, че самоволното му нахлуване в Сирия, без да е поканен от никого, е абсолютно нежелано. А той трябва час по-скоро да си ходи.

И за да не се прави турския Диктатор на неразбрал, руският президент Владимир Путин тази седмица му звънна по телефона два пъти в рамките на два дни. А официално обявената тема на разговорите им била борбата с тероризма в Сирия.

Това в превод ще рече, че Владимир Путин е дърпал ушите на Ердоган и с ултимативен тон му е наредил да се маха от Сирия и Ирак. Защото ако гафът с бомбардировките над турската армия беше на Башар Асад, то Путин щеше да говори с него, а не с Ердоган.

По всичко личи, обаче, че объркалият конците е именно Реджеп Ердоган, който под маската на „приятел на Русия“ и неин „помощник“ в борбата с тероризма, се стреми да ликвидира кюрдите и  да завладее колкото се може повече сирийски територии, за да се намеси в следвоенното регулиране в Сирия.

„Борецът срещу ИД“ Ердоган отново действа в гърба на руснаците и то при свършен факт, когато руските военно-космически сили вече извоюваха победата над терористичното чудовище Ислямска държава и нейните банди в Северна Сирия.

Ето фактите за „борбата“ на Турция с тероризма:  ПЪРВО: Турците, без позволението на който и да било разполагат армията си в Северна Сирия. Сирийските ВВС на Башар Асад им нанасят бомбени удари, както по принцип е редно да се воюва със самонастанили се натрапници. ВТОРО: Турските военни са били в непосредствена близост с град  Алепо, за освобождението на който руските ВКС и правителствената армия на Асад водят кървава битка вече два месеца. И ТРЕТО: Турските подразделения са били в „компанията“ на терористи от така наречената Свободна сирийска армия.

За каква борба с тероризма може да става дума, когато турската армия воюва рамо до рамо с терористите, за да откъсне територии от суверенната държава Сирия?

putin_asad

Само че сметките на ислямиста Ердоган пак се оказаха без кръчмар.

Защото на страната на Кремъл в началото на миналата седмица се включи и египетската армия. (Малко хора знаят, че към средата на миналия век Сирия и Египет са били в една обща държава, без да имат обща граница. Затова и към ден-днешен двата народа са много близки-б.р.)

Президентът на Египет Абдел Фаттах  ас-Сиси  многократно се е изказвал в подкрепа на сирийския лидер Башар Асад. А в началото на тази година, египетски военни пристигнаха в руската военна база Тартус в Сирия, за да преминат подготовка и обучение при специалисти от Руската федерация.

Освен части от египетската армия, в сирийския град Хама вече са пристигнали и военни летци от Египет. И това стана възможно, понеже в крайна сметка, Египет разбра, че ако плановете на САЩ, Англия и Турция успеят и Сирия бъде раздробена и хвърлена в кървав хаос, този конфликт ще се принесе и в Египет.

Така Русия, Иран, Сирия, Египет и ливанската военна групировка „Хизбула“, са на път да скършат коварните намерения на Евроатлантиците да ликвидират стабилните правителства в Близкия Изток, за да продължат безметежно да източват природния му ресурс.

И тази битка със Злото от Запад ще продължи, докато мъртвата хватка на  американски корпорации и банки, не бъде унищожена. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *