Революция Помита Враговете на Русия в Цяла Европа! Приятели на Путин поемат властта в Германия, Франция, Италия и Холандия! Виж Тук:

Путин в САЩ

Изборът на Доналд Тръмп за президент разтърси САЩ  и целия свят. Преди изборите милиардерът, символ на американската мечта, беше наричан от платените задокеански медии „клоун и шут“, а върху него бе впрегнат да хвърля огън и жупел целият, доминиран от еврейски продуценти Холивуд, който му пусна терминатора Арнолд Шварценегер и Робърт Де Ниро. Сега обаче Тръмп е „Мистър Президент“.

Брекзит-ът във Великобритания показа, че членството в Европейския съюз вече не е привлекателно, дори за богатите държави. Защото не им дава почти нищо, а изсмуква големи ресурси от икономиките им, които отиват незнайно къде. Англичаните претеглиха на везната плюсовете и минусите от членството. Направиха си сметката, че ще им е по-изгодно да търгуват с всяка страна  без намесата на брюкселските бюрократи. И напуснаха калпавия евросъюз.

Започвам с тази интродукция, за да покажа, че „новият вятър на промяната“ издуха апологетите (политическото лоби) на зловредния неолиберализъм и глобализъм – тотално сдухана политико-икономическа идеология, която мултинационалните компании се опитаха да наложат със сила върху цялата планета. И почти бяха успели. Но… Изведнъж духна вятърът на промяната! Първо плахо полъхна в родината на Демокрацията Гърция, но стигайки бреговете на най-мощните западни държави Великобритания и САЩ той се превърна в мощен ураган, който помете всичко!

Тези промени, обаче нямаше да бъдат възможни! И неолибералното робство щеше да ни загроби, ако на международната сцена, не се бе появила възродената и мощна руска държава. И, разбира се, ако не се бе появил нейният харизматичен лидер Владимир Путин, който твърдо отстоя идеята си за  национална държава, по-силна от олигарсите, която защитава обикновените хора и се грижи да им  създаде висок жизнен стандарт и достойно бъдеще.

Появата на Владимир Путин катализира „революционни“ процеси, както в т.нар. страни от Третия свят- по същество бивши колонии, така и в държавите от Западна Европа.

Днес в цяла Европа набират страховита сила партии, които по-рано неолибералната конюнктура бе натиснала в ъгъла и считаше за маргинални,  като „Националния фронт на Франция“ на Марин льо Пен, италианското движение „Пет звезди“, испанското „Подемос“, гръцката „Сириза“, антиимигрантската партия „Алтернатива за Германия“ и „Партията на свободата“ в Холандия.

Тези партии казват „Не на унищожителния глобализъм“, искат напускане на ЕС по примера на Англия, укрепване на националните държави, които сами да вземат решения за своето бъдеще и нормализиране на политическите и икономически връзки с Русия.

Само след броени месеци Марин льо Пен има всички шансове да стане новия президент на Франция. Социологическите проучвания показват, че тя печели на първия тур на изборите, а на втория ще се срещне с бившия премиер Франсоа Вийон, който е кандидат на десните във Франция.

Самата Марин казва, че  французите едва ли ще изберат Вийон, който предлага още по-голяма либерализация на пазара от сегашната, отмяна на максималния брой работни часове през деня, увеличаване на работната седмица, както и пълна децентрализация на трудовото законодателство, така че всяка голяма корпорация да наема, заплаща и уволнява работниците си при условия, които самата тя определи и без каквато и да е държавна регулация.

За французите и света е важно и заявлението на Марин льо Пен от преди няколко дни, че ако бъде избрана за президент, тя заедно с Владимир Путин и Доналд Тръмп ще умиротвори света.

Социолозите вещаят, че  италианското антиглобалистко Движение „Пет звезди“,  при всички положения ще увеличи присъствието си в парламента и дори да не получи мнозинство за съставяне на правителство, то ще има толкова много депутати, че ще е в състояние да торпилира всяко решение на новото италианско правителство, насочено към подкрепа на санкции срещу Русия или ново замразяване на търговско икономическите отношения с РФ.

На парламентарните избори в Холандия през март 2017 г. Партията на свободата на Холандия, която също се обявява за излизане от ЕС, затваряне на страната за мигрантския поток и отмяна на антируските санкции, ще вземе толкова места, колкото и управляващата в момента либерална партия, и дори е възможно да има по-голям брой депутати. Това ще превърне Холандия в поредната страна – приятел на Владимир Путин и Русия.

Изключителна заплаха за управляващото статукво в Европейския съюз е и победния ход на антиимигрантската и антиглобалистка партия „Алтернатива за Германия“. Тя има реални шансове да детронира Ангела Меркел, която превърна федералната република в гето за „бежанци“, знаещи само да   грабят, бият и изнасилват мирните граждани. Симптоматичен за радикалните  антиправителствени настроения в германското общество е фактът, че преди ден германски полицай безпардонно застреля бежанец, оказал съпротива при арест. И ако опозицията успее да изрита Меркел от властта, тогава политиката на Германия спрямо Руската федерация ще се промени коренно.

Картината, очертана до тук, разкрива, че народите от Европа и света се надигат срещу безчинствата на евроатлантическата глобална и неолиберална олигархия. И ако тя се опита със задкулисни ходове да неглижира натрупаното огромно недоволство, тогава то ще избухне с ужасяващата сила на революцията, която ще помете и старите касти, и старите власти в Евросъюза и САЩ.

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *