„Дворецът на Путин“ се оказа Строителна Площадка на Луксозен Хотел! (С ВИДЕО)

Руски журналисти от Telegram канала Mash влязоха в двореца в Геленджик, наречен от Навални „двореца на Путин“. От видео-репортажа им, който можете да видите в края на тази статия, става ясно, че вътре всичко е в бетон и кипи усилена строителна дейност. Става ясно и че съоръжението е предвидено да бъде луксозен хотел. На кадрите се вижда, че сградата е готова само отвън, а отвътре тепърва започва да се строи. Всичко вътре в помещенията е в начален строителен етап. Накратко, ако си собственик, не би се похвалил с това пред приятели.“, казва главният редактор на Mash Максим Иксанов. По думите му, вътре в сградата има 16 еднакви помещения със спални, кухни, бани и гардеробни. Очевидно там ще има луксозни апартаменти, които или ще се продавата или ще се дават под наем на заможни почиващи. Иксанов казва, че в рамките на един час е влязъл във „всяка стая“ и е видял „всяко кътче“ в сградата.

ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА КЪМ ДНЕШНА ДАТА ДВОРЕЦА „ГЕЛЕДЖИК“ ОТВЪТРЕ

Видеото от първата екскурзия в двореца-хотел в Геленджик се появи днес, на 29 януари. Един от строителите на сградата се е съгласил да е гид на журналистите в своеобразната екскурзия из сградата при условие, че снимките продължат не повече от час. Журналистите са били съпровождани от шеф на техническия надзор, който следи строителството на двореца от 6 години. А самият строеж е на 11 години.

Репортерите не са успели да научат имената на собствениците на сградата, пише Лента.ру.

По оценка на строителите сградата ще бъде напълно отова и въведена в експлоатация след 5-6 години.

Припомняме, че миналата седмица екипът на опозиционния влогър Алексей Навални публикува в YouTube мащабно разследване за „таен и изключително луксозен дворец“, за който той твърди, че е собственост на руския президент Владимир Путин. Близо 2-часовото видео на Навални е публикувано в YouTube под заглавието “Дворец за Путин. Историята на най-големия подкуп.”

Според Навални Путин си е построил малко “царство” на брега на Черно море за сумата от 1,1 милиарда евро, а парите за строежа са от “най-големият подкуп в историята”.

Преди дни президентът на Русия Владимир Путин обаче заяви, че приписваният му в разследването дворец в Геленджик на Черно море не е негов, нито на негови роднини или близки.

Според Путин със слуховете за негов дворец в Геленджик е направен опит да се манипулира руския народ и да се настрои срещу властта в страната. „Тази информация се разпространява от над 10 години. А сега при удобен случай са събрали всичко и са решили с всички тези фалшиви снимки да промият мозъците на нашите граждани, пуснаха в интернет някакви филми с анимации, фалшиви снимки от интериора, компютърно манипулирани изображения“, каза Путин. (ФАЛШИВИТЕ СНИМКИ, ЗА КОИТО НАВАЛНИ ТВЪРДИ, ЧЕ СА ОТ ИНТЕРИОРА НА ДВОРЕЦА „ГЕЛЕДЖИК“ ВИЖ ТУК)

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/vBcWdHe8j_g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. ПУТИН ОТ ОКРАДЕНА РУСИЯ НАПРАВИ ВЕЛИКА И ПЪРВА СИЛА В СВЕТА НЕ КУПУВА САМОЛЕТИ НА ЧАРТЕЖИ ОТ САЩ А САМ СИ ГИ ПРАВИ РУСИЯ Е САМОДОСТАТЪЧНА НЕ ЯДЪТ БРАШНЯНИ ЧЕРВЕИ И НЕ НАПАДАТ НИКОГО ПУТИН ВЪЗДИГНА РУСИЯ ОТ ПЕПЕЛИЩАТА И Я НАПРАВИ СУПЕР СИЛА НЕ КРАДЕ РЕСУРСИТЕ НА НИКОГО БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА ОКРАДЕ И УБИ БЪЛГАРИЯМАЛОУМНИКА НА КОЙТО СЕ ПОДИГРАВА ЦЕЛИЯ СВЯТ ПРОСТАКА МАЛОГРАМОТЕН НЯМА СРАМ ДА ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕ СОБСТВЕНОТО МУ НЕ НАРОДНО ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ И НАЙ ВЕЛИКИЯ В СВЕТА ВЛАДИМИР ПУТИН СВЕТОВЕН МИРОТВОРЕЦ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *