Българите – Прости и вечно Прецаквани Мазохисти!

В България да си глупак и вечно прецакан е най-нормалното състояние. Населението се държи като упоено, а властта необезпокоявана безчинства. Дори по Турското Робство е имало повече недоволни, хайдути, отмъстители, запалени чифлици на бейове-изедници и чорбаджии-кожодери. Вече и това го няма.

Преди дни едно лице, самото олицетворение на слугинажа в ГЕРБ, изпълни поредната мръсна поръчка на Борисов и задокеанските му господари. А останалите в парламентарната група от слуги и маши на ГЕРБ я претвориха в действителност. Така се роди на първо четене най-гнусния и опасен закон в новата българска история – частни охранители вече ще стават хора с основно образование и такива, които са били осъдени и са лежали в затвора. Накратко казано- невежи и бивши затворници ще се влеят в редиците на охранителната армия, при това въоръжени до зъби. Нещото от ГЕРБ вика, че някои от осъдените били осъдени за катастрофи и други неща, не всички били банкови обирджии, изнасилвачи и убийци и пр. Нещото обаче знае, но премълчава, че наред с тях вече охранители могат да бъдат и споменатите убийци, изнасилвачи, биячи и пр. патологични насилници. И ще се запишат веднага в частните военизирани групи. В България има над 130 000 охранители. В същото време в МВР служат около 55 000 души, а армията ни наброява не повече от 25 000 военни. Вие си направете сметката каква армия от изроди се създава у нас, при това напълно законно. За сведение, в Австрия частните гардове са под 3 000.

Българинът наистина е голям идиот. Повечето охранителни фирми в страната ни са собственост на управляващи политици от ГЕРБ и ДПС или на подставени от тях лица. Охранителни фирми имат и членове на бившите силови групировки СИК и ВИС. Добре ли ви звучи?

И още: Държавната фирма „Автомагистрали“ за нула време усвои трескаво 5 милиарда лева. Фирмата, създадена да засмуква огромни държавни средства и европейско финансиране до скоро е имала всичко на всичко 200 служители, които вече са около 400. Притежава също 2-3 багера, 2-3 валяка и десетина камиона. За да усвоява ударно милиардите за Магистрали, фирмата наема частни подизпълнители, което е незаконно. Тези филми-подизпълнители са над 350 и никой в държавата не е в състояние да каже кои са точно те, както и на кои обекти работят. И Борисов мълчи по въпроса. Сигурно е обаче, че повечето са близки до властта и на ортака на Борисов – Делян Пеевски. И най-важното: милиардите се раздават на зелено. А вие, българи, зяпайте и лапайте мухите, пардон – снежинките… Нула гражданска реакция.

През декември 2020 само за двайсетина дни това правителство е похарчило ударно близо 8 милиарда. От въпросната сума не е отчетен публично нито един лев. Само Борисов и компания си знаят къде е отишла рекордната сума. Отново никаква реакция на обществото. Но дебилната пенсионерска радост от 50-те мизерни левчета за старците не спира да ни залива от тв. екрана всеки ден.

В петък в НС е ГЕРБ внесоха предложение за промяна в закона, според която отбраната на страната ни вече да може да се отдава на концесия. Сиреч армията и военното ни министерство ще могат да работят официално като частна фирма за интересите на трети страни. Не било обаче ясно, кой е внесъл това предложение. Всъщност армията ни отдавна е дадена на концесия и под аренда на американските милиардерски тулупи, но това предложение узаконява колониалния статут на страната ни…

И пак мълчание. Защо, бе, народе, защо е овчата ти тишина.

Продъни се участък от метрото, открит с фанфари само преди месеци. ГЕРБ ни баламосват с обяснения, че Перловската рекичка е причина за белята. Не, не е. Крадене, мърляво строителство и тотална безотговорност са причината, но как Борисов и компания да пипнат своите хора, като са прибрали предварително 50 % от парите за строежа? Столичани онемели като риби. Да прощават рибите…

Непипнатите от цяло десетилетие свлачища станаха толкова чести и мащабни, че са на път да срутят паянтовата ни държавица. Но и за тях на мерзавците от ГЕРБ пак „комунистите“ са им виновни.

Частни преториански армии, въоръжени с палки, пистолети и автоматично оръжие ще бранят управляващите сатрапи ГЕРБ и ДПС от народната любов. Пет милиарда изсипани в кухата фирма „Автомагистрали“, а сетне окрадени и разпределени към „свои“ хора. 8 милиарда, потънали неизвестно къде и за какво. Това си е чисто купуване на избори. Това е цинизъм. Това е престъпление.

В България се е възцарил див феодализъм под благосклонния алчен поглед на западните й колонизатори, а отношението към населението е като към роби. Но защо да не се държат като феодали и робовладелци, след като самото население търпи безропотно и с някакъв особен мазохизъм. Мазохизъм, който го кара не да се бунтува,… а да се самозапалва. За справка – виж 13-тимата дето изгоряха като факли през 2013-та. И дори огъня от тия пожари на човешка плът не възпламени сърцата на робите български и не ги вдигна на най-логичната Народна Революция. Да, България е феодална държава. И по дефолт – жалко населена! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Всичко това е самата истина, и какво от това истината е за мислещи хора, добитъка, мършата, биологичната маса умира, но не се бунтува.

  2. Не бързайте да записвате всички охранители в армията на Тиквун. Голямата част са военни и полицаи, а и от анаболните юнаци могат да се окажат свестни момчета. Бандата просто иска да узакони собствените си катили и ислямистчетата от съдружието и мангасарските главатари. Готви се голяма война и все още се разполагат пешките, но няма много време. Единственият проблем е кои са нашите, врагът е ясен.

  3. ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНАТ РАЗСТРЕЛИ И УБИЙСТВА ПО ВСЯКЪКЪВ НАЧИН ПРЕДУМИШЛЕНИ КАТАСТРОФИ ВЗРИВОВЕ ПО МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ ОТРАВЯНЕ И ОДУШАВАНЕ ПОВСЯКАКЪВ НАЧИН С МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ КОИТО ВСЕКИ ДЕН УБИВАТ НАРОДА И РОДИНАТА БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ СТРАХЛИВ ОПРОСТАЧЕН БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ПОСЛЕДВА ЧАУШЕСКУ ВСЕКИ ДЕН Е КЪСНО

    • Алоууу, по-спокойно бе! Какви разстрели, взривове и убийства сънуваш в мокрите си червени сънища бе? Това да не ти е варварска Русия?

    • Самия факт ,че искате убийства,ме отвращава и заповам да се съмнявам дали ГЕРБ не са прави,че ако паднет,ще се счупи държавата.

    • Много си агресивен,разкарай се,не ни харесва да има агресия и убийства в България,без значение от коя партия са.

  4. ДНЕС БЪЛГАРИЯ Е НАЙ БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА НАЦИЯ ЗАЩО БЕ БЪЛГАРИНО ОПРОСТАЧЕН ЗАЩО НЕ РАЗБЕРЕШ ЧЕ НАТО ЕС И И ТЕХНИЯ ГАЛЕНИК СОЦИОПАТА БЪЛГАРОУБИЕЦ БОРИСОВ И ФАШИСТКАТА МУ ХУНТА ГЕРБ УБИВА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ТЕГНЕ НАД БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ ПРЕДАТЕЛСТВОТО КЪМ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

  5. БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ САМО ТОГАВА КОГАТО ИЗЛЕЗЕ ОТ НАТО И ЕС И ПРЕГЪРНЕ БРАТСКА РУСИЯ НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  6. НИЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ПОСТРОИХМЕ БЪЛГАРИЯ ЗАСЛУЖАВАМЕ ДОСТОЙНИ ПЕНСИИ НА РЕВОЛЮЦИЯ НАРОДЕ ДА СИ ВЪРНЕМ ДЕЦАТА НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ СИ ЖИВОТА ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ 1989 ИСКАМЕ СИ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *