Румяна Бъчварова: БСП СА ОРГАНИЗИРАЛИ БУНТА НА БЕЖАНЦИТЕ В ХАРМАНЛИ! Виж Тук:

Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова направи префинен и мерзък опит да прехвърли проблема с бежанците от болната глава на здравата.
Тя съвсем съзнателно се опита да манипулира зрителите пред телевизионните екрани, че БСП е причината за бунта на бежанците в лагера в Харманли!
От партията – столетница били пратили в града свои активисти, които пуснали мръсния слух, че в лагера има зараза. Това създало несигурност у хората и те се разбунтували. Аплодисменти!!!
Бъчварова, по примера на Вожда си, се опита да хвърли парещия картоф в чужди ръце! Но на спуснатата й от Бойко и многократно повтаряна от самия него мантра: „Комунистите са виновни!“, този път никой не повярва.
Първо, защото бунтът не тръгна от града, а избухна в самия лагер, сред бежанците!
А дали са влизали зад порутената му ограда „лоши БСП-комунисти“ – не стана ясно! Министърката в оставка не можа да скалъпи по-добре историята си, така че да звучи достоверно. И конспиративният й сюжет увисна във въздуха с една недоизказаност.
Така, че ние от Skandalno.net ще се опитаме да сглобим пъзела на Бъчварините обвинения и съждения:
Вариантите са два:
1) Тайните агенти на БСП в бежанския лагер са били готвачките в стола. А подривната им дейност се е състояла в това, че за да вбесят и напрегнат мигрантите, умишлено са им сготвили яхнията лошо.
2) Или пък двама афганци и един пакистанец са били приети набързо за членове на БСП и още по-набързо са получили комсомолската заръка да взривят лагера с бунт, като за по-достоверно изгорят няколко български знамена. И натрошат главите на още по-няколко полицая, разбира се.
Тези два варианта ни се виждат най-достоверни, но молим министър Бъчварова, ако реши да ги използва за финал на недовършената си история, да ни плати авторските права! Skandalno.net
Румяна Бъчварова не „издаде“ повече подробности за организаторите на бунта, но пък намекна, че в града имало несигурност и страх.
3) Вероятно лично Корнелия Нинова е дошла в Харманли на бял кон и го е внушила!
харАко клетата ни МВР-министърка гледаше по телевизията новини, а не само собствените си участия, щеше да чуе истинските причини защо хората в Харманли са настръхнали срещу бежанския лагер в града им.
„Мъжете ни гледат страшно, събличат ни с погледи, подвикват след нас, сякаш сме проститутки“, оплакват се млади жени.
Майки споделят, че се страхуват да пуснат децата си да играят навън, защото бежанците се държали доста агресивно. Разгащените афганци гледали с влажни погледи дори малките момиченца и… (забележете-б.р.) момченца!!!
Домакини се оплакват, че не могат да стигнат до магазина, унизени от сексуалните подвиквания зад гърба им.
Възрастни хора пък са шокирани, че денем мигрантите се излягали на сянка в градините им направо върху лехите със зеленчука.
„Това вече не е моят град, в който израснах спокойна и свободна“, възкликна пак по телевизията известна спортистка.
„Не можеш наистина да направиш лагер с 4 000 иноверци в малък град като Харманли и да очакваш, че там нещата ще останат спокойни“, добави и местен писател.
 
Днес министърката в оставка се нахвърли и на „Атака“, че подстрекавали националисти и футболни фенове за саморазправа с бежанците.
мигрантиИзобщо, ако слушаш Бъчварова, ти става ясно, че всички са виновни, само не и правителството на ГЕРБ.
 
Обаче ние от Skandalno.net питаме:
Кой само тази година пусна над 20 хиляди нелегални мигранти да минат през разградената ни граница като през турски гробища?
Ако не ни лъже паметта, тогава на власт беше Бойко Борисов.
А кой изгради лагерите направо в населените места, за което получи рушвет 160 млн. евро от ЕС?
Пак той!
А кой не довърши прословутата ограда с Турция? Но пък й ряза лентичката поне пет пъти? Отговорът е ясен.
 
Кой не съумя да организира адекватна охрана от военни и гранични полицаи и кой допусна половината ни граничари да станат каналджии?
 
Няма смисъл да питаме.
Важното е сега да се хвърля кал по опозиционните партии и прах в очите на гражданите… Единствено и само с цел – жалкото оцеляване на мутренската партийка ГЕРБ!
За тази висша цел Бойко и ученичката му в манипулирането през медиите Бъчварова са готови и съжаление да просят! Ето защо вътрешната ни министърка все пак призна:
„Ако 5000 души решат да минат границата, нямаме сили, хора и възможност да ги спрем“, заяви тя.
Знаете ли, уважаеми читатели какво всъщност ви казва с тези думи министър Бъчварова?! Тя най-нагло ви заявява в очите, че след 7 години ГЕРБаво евро-атлантическо управление страната ни е дотолкова бедна, смазана и унищожена, че дори една 150-километрова граница не може да опази от набезите на шайка араби.
Така се получава, когато премиерът ти предаде държавата на чужди интереси и управлява виртуално по телевизора. А реалната му политика се изчерпва само с унизителни метани пред Ердоган и позорни чупки в кръста към Меркел?
 
Господа ГЕРБери, България е на дъното, защото вие я продадохте!
Затова спрете с жалкото си търсене на вината извън самите вас!
И се махайте, докато е време!
Защото следва съд!
Народен съд! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Анализ на “Булг-стратфор”

    Приятели,

    Започна новата война на цивилизациите, а ЕС, НАТО, “Атлантическите” ни генерали и политиците ни “европейци-либерасти”, ПАК НИ ПРЕДАДОХА, както през 1396 г., на… ислямските акънджии…! Предадени и от ЕС, и НАТО и лично от Меркел, за разграбване и насилствено помюсулманчване от ислямистите акъднжии (банди за насилствено налагане на ислям включващи задължително ходжа, няколко главореза и „масовка“ от 20 – 30 правоверни…).

    Под неистовия натиск на САЩ, ЕС прие ултиматума на Турския Халифат…
    – Ултиматума гласи…:
    “1. В алъш-вериша между ЕС и турския халифат се говори за контрол на тълпите преминаващи през Средиземно море и Гърция и никъде, ама абсолютно никъде не става дума за България и Черно море…
    2. Световните нещастници ДА МИНАВАТ в България… и да бъдат заселвани в България…
    3. Българите да бъдат заставени със всякакви средства да емигрират…”

    Но…:
    Братя българи… Като започнат акънкжийте-мигранти да ни колят с кухненски ножове, да не чувам “Ама ах…”, “Ама ох…“, “Ама ние не знаехме”…, щото Ви предупреждаваме…!
    Истината:
    В изблик на “евроценности”, “евроценните ни герберасти” ни предадоха на исляма и… избора за българите днес е много прост и директен…:
    – Или юмручното право на „Демократа“ Динко или рязане на глави от Джихадиста Джон…!

    Да са ни честити новите съграждани НАСИЛА ДОВЕДЕНИ ОТ ЛИБЕРАЛ-САДИСТИТЕ от ГЕРБ и Реформаторите, превръщащи България от Светска държава в концлагер на Ислямския и Турския халифати…
    Да видим сега, след като досъсипаха армията и искат да съдят редовите полицаи, за това ЧЕ СИ ИЗПЪЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА…, “коя маймуна ще излъжат с трици”, та да пази границата ни с приятелския на Б.Б. турски халифат…!?!?!

    – Ние имаме милостиви сърца за изпадналите в нужда…, но не и за Нападатели на собствените ни семейства, доходи или държава…!!!

    Така, че избора ни за тази есен е лесен…, но Европа ще го научи по трудния начин…:
    – ПО-ДОБРЕ с Министър-Председател “демократа” ДИНКО от Ямбол, ОТКОЛКОТО официален ислямски проповедник в храма “Света София”, ДЖИХАДИ-ДЖОН от Лондон…!!!
    .

  2. тази наистена е куха лейка то бива бива простотия ата тази не мога да разбера проста ли е или изкуфяла бабка

  3. Явно в ГЕРБ на Бъчварова трябва да забранят да говори.Но така е когато социолога става полицай А Земеделци армейци.НО НАШИТЕ ЛАПАЧИ В ПАРЛАМЕНТА.Явно още не са разбрали,че трябва да приемат закон за СЪЗДАВАНЕ НА ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ ЗА ОХРАНА НА ГРАНИЦАТА НА РЕПУБЛИКА България.А защо войски ане гранична полиция ОБЯСНЕНИЕТО Е ЗА МАЛОУМНИЦИТЕ.

  4. Какво прави тази баба начело на МВР??????? Откъде ги намира Борисов тези скочибри? Тя няма акъл да пресече улицата,полицията ще командва.
    Божеееееееееееееее!

  5. „Гледам и не вярвам на ушите си“ Толкова празни приказки казани за 5 минути се е направо за Гинес, то не беше конспирация на БСП то не беше “ ми има свободно движение на хора“ Има ама ако минават КПП-тата с редовни документи.Сто пъти се каза без такива си е незаконно преминаване на границата и тези хора са си престъпници. А наште политици какво хранят ги,гледат ги , чак ми се приисква да съм мигрант в собствената си държава.
    Нямя да ходя на работа , ще стоя на топло , няма да имам сметка за ток, който икономисвам т.е. стоя на студено, и вода и няма да се чудя как да си купя кашкавал от 23лв./кг. и месо от 12лв/кг. и трябва да търпя тези иноверци да недоволстват?
    Е г-жа Бъчварова какво ще ми кажете? Да мигрирам в Германия ?

  6. Всеки да си взима шапката и кой откъде е. Особено Бъчварова!

  7. ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХА. В СОБСТВЕНИЯ ДОМ ДА ТЕ Е СТРАХ. НО ТИЯ 240 ПРЕДАТЕЛИ ЩЕ СИ НАРЕДЯТ ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ В ЧУЖБИНА А БУДАЛИТЕ И СТАБЦИТЕ ОСТАВАТ ТУК ДА ТЕГЛЯТ.
    защо не се направи проучване на колко от депутатите децата живеят тук.
    КОЛКО КЪЩИ ИМА ПРЕЗИДЕНТА НАВЪН

  8. Вродена интелектуална малоценност,недостатъчна просветеност,дефектно образование,най-неподходящият и вре-ден министър!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *