„Възраждане“ с Ултиматум към Правителството за Зеления сертификат:

ПП „Възраждане“ няма да позволи въвеждането на задължителна ваксинация. От партията настояват имунизацията срещу COVID-19 да бъде само доброволна и от нея да не произтичат нито права и привилегии, нито задължения и ограничения на гражданите. В противен случай партията ще предизвика Революция.

Това заяви днес в декларация от името на парламентарната група председателят на партията Костадин Костадинов.

В уводните си думи, Костадинов отбеляза, че вече две години, нормалността в България е поставена на изпитание.

Свидетели сме на атака срещу здравия разум, провеждана с всички възможни средства на съвременната пропаганда. Под предлог, че се грижат за нашето здраве, вече четири правителства – на Борисов, двете служебни на Радев и сегашното на Петков, преследват само една цел – запълване на квотите, поставени от ЕС за брой и процент ваксинирани български граждани“, посочи Костадинов.

По думите му грижата всъщност се изразявала единствено в „бездушно попълване на екселски таблици“, в които цифрите са хората и техните съдби.

„За управляващите очевидно не съществуват проблеми като демографска катастрофа, летящите цени на тока за индустрията, болничния апокалипсис, здравната, образователната катастрофа. За тях е важна единствено ваксинацията на всяка цена, запълване на таблици, безропотно отмятане на поставени от западните им глобалистки господари задачи“, посочи Костадинов.

В декларацията се посочва, че десетки хиляди българи са били принудени от властта (директно и индиректно) да се ваксинират, за да не загубят работата си.

Костадинов посочи, че зеленият сертификат е бил въведен само за един ден, за да можел президентът Радев да се отчете при посещението си в Брюксел, че го е въвел, и това било последвано от масова задължителна ваксинация, която и до ден – днешен цинично се представяла като доброволна.

„До днес управляващите обясняват, че ваксинацията е доброволна, докато тя е чудовищно принудителна“, посочи той.

В декларацията се изтъква, че правителството продължава да упражнява масова репресия над милиони български граждани.

Костадинов определи залания сертификат като „абсурден“ и „дискриминационен“. И добави, че от „Възраждане“ дават време на правителството да преосмисли своята позиция до първия работен ден на Народното събрание след Нова година. В противен случай заплаши че партията му ще организира масирани протестни действия на населението в цялата страна. „В първия работен ден след празниците в Парламента заедно с депутатите на „Възраждане“ ще нахлуят хиляди недоволни граждани. Щом не искате да чуете аргументите на здравия разум, ще получите революция“, обяви Костадинов.

Кристиан Вигенин от „БСП за България“ в процедура по начина на водене призова колегите си от „Възраждане“ да се въздържат от подобен език и да не призовават към насилие, след което апелира председателят на парламента Никола Минчев да не допуска подобен език в пленарната зала. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. НАРОДЕ ГРАБВАЙ СОПИТЕ И БРАДВИТЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ САМОИЗБРАЛИТЕ СЕ ФАШИСТИ ОТ ПАРЛАМЕНТА ТЕ ПОСЯГАТ НА НАЙ СВЯТОТО НИ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ А САМИТЕ ТЕ СИ БИЯТ ВИТАМИНИ А Т А К А

  2. За начало Възраждане да организира протести в цялата страна срещу ваксинацията. Вече и деца ваксинират, а реакция никаква. Революция ще организират подир дъжд качулка.

  3. Сичката май е прах в очите на тъпанарския народ дето чака заколението си! Коце ,ако е българин на място досега да се беше дигнал и да излиза от нар събрание ,а не да чака разни педераси като вигенин да му казват какво да прави!Това е разделение на народите и чист фашизъм ,само дето концлагерите са разположени в болниците!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *