Лоша Майка ли е Златка Димитрова! Отговора виж тук:

Златка бебеЗлатка Димитрова, която роди само преди 40 дни, си призна, че вече  е наела бавачка за бебето.

Оправданието й, че вече  не издържала на недоспиването и умората покрай грижите за малкия Миро, затова била просто принудена от обстоятелствата да потърси професионална помощ за отглеждането на бебока.

Любовникът й Миро веднага отворил кесията за ненагледната си плеймейтка и назначил опитна жена, която да живее у тях и да се грижи за чисто новия му наследник.

Чудно ни е от какво се умори Златка и кога успя. Или за да поддържа интереса към себе си, поднася на час по лъжичка всевъзможни новини за себе си, с които се прави на интересна.

Златка бременна

Ако изчислим майчинството й ден по ден, първата седмица след раждането плеймейтката беше в клиника и едва ли там сама е гледала рожбата си. Още тогава Златка призна в профила си в социалната мрежа, че майка й пристига от Бургас да й помага, защото самата тя нямала опит с бебета.

Майката се вижда на снимката, на която плейметката празнува навършването на 40 дни на наследника си. Ясно личи, че му е поръчала питка и е поканила орисници. Значи жената изобщо не си е тръгвала през тези 40 дни.

На друга снимка се вижда друга матрона  със сестринска униформа и чехли, като най-вероятно това е въпросната бавачка.

Питаме се Златка от какво се измори – от гледане на бебето или от лъжи?

Златка бебе1За 40 дни като новородила тя успя да се снима пред клиниката на д-р Енчев, да се похвали, че й направили нова прическа, да пусне фото от фитнеса и да обясни обстойно по колко часа тренира на ден, за да свали излишните „родилни“ килограми… И на всичкото отгоре – притича да си вземе наградата „Майка на годината“.

Ако сама гледа бебето, на практика е невъзможно да бъде на останалите места. Пък да си представим, че денем го гледа строителния предприемач Миро, а нощем – тя, е извън понятието „реалност“.

Така че явно при Златка има сигурен човек, който се занимава денонощно с малчугана, а тя само страда и охка от преумора пред тв. камерите и в социалната мрежа.

Какво още ще излъже мургавата моделка, времето ще покаже.

Но вече е сигурно, че Златка Димитрова е от онази порода майки, които раждат деца, само за да се хвалят и снимат с тях, а други изхвърлят нааканите памперси и будуват нощем до малките им наследници! Типично по ВИП-аджийски!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Mnogo jeni sa razglezeni,chuvam che ne miqt chinii na race,imat chistachki,jeni da im gledat decata,i az imam dve deca, ne edno, i sama sam si gi porastila,chistq i gotvq v doma si i nikoga ne polzvam druga jena da mi chisti,no az dobriq primer na maika si.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *