Юлиан Вергов се върна при жена си след година безчинства

Юлиан Вергов

След връзка с тинейджърка

След едногодишна раздяла и безчинства извън семейното гнездо, Юлиан Вергов най – накрая реши да се усмири и се върна при жена си Ирина Ялъмова. Преди известно време популярният актьор изхвърча като тапа от живота на половинката и десетгодишната им дъщеря Алена, след като го хванаха в крачка да изневерява.

Така и не се установи какво точно се е случило, но според основните версии, Юлиансе сдавил с красива тинейджърка и заради любовта си към нея решил да скъса окончателно с досегашния си живот. Връзката с младата дама го променила коренно и от един стабилен мъж се превърнал в пройдоха и развей прах.

Юлиан Вергов семейство

Според други клюки, раздялата настъпила поради ревнивият характер на самия Вергов. Той толкова често вдигал скандали на Ирина, въпреки че нямат официален брак, щото на нея в един момент й писнало и го пратила да си ходи докато е здрав. Освен това се чувствала като превъртяла из къщи, защото той не й давал да ходи на работа.

Третата и последна версия пък е на другата страна и според нея, именно Ялъмова сгазила лука, като изневерила на Юлиан Вергов с по – млад и як от него мъж. Тя предприела крайната мярка, защото актьорът не искал да я удостоява с необходимото внимание под претекст на вечната си ангажираност и поради това тя хукнала по други.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ZZM1kQ3CIts

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *