Бабата на Николета: Ники се роди заради дефектна спирала! Майка й Искаше да я АБОРТИРА! Още Шокиращи Разкрития от Баба Вили Виж Тук: + СНИМКИ

Николета остарялаШокиращи тайни за раждането и миналото на Николета разказа приказливата баба на плейметката.

Баба Вили бе щастливо-ошеметена, че е поканено при Карбовски и най-после има думата да каже какво мисли за скандално известната си внучка.

„Родителите на Ники не искаха второ дете. Вече имаха едно момиче. Бяха решили, че едно им стига и майка й си сложи спирала да се предпазва от бременност. Хубаво, ама тая спирала се оказа дефектна и снахата прихвана и забременя. Поиска да направи аборт, обаче аз започнах да я убеждавам да не маха детето. Дето едно, там и две. Намеси се и мъжа й и накрая снахата се съгласи да роди.

Тя се беше оженила още в десети клас, роди много млада и още й се живееше. Затова не желаеше второ. А и Николета много я измъчи“, открехна завесата баба Вили.

Николета потресОще като се роди Ники, беше трудно. Беше едно дебело бебе- близо 5 килограма. Появи се едно окръглено и с гарваново черна коса- като цигане. А какъв звяр беше – като ревне и зине с тая голяма уста, изобщо не можеш да я укротиш. И като поотрасна – пак продължи да реве! Ако не стане нещо на нейната, пищеше като заклана, докато не й изпълним прищявката.

От малка си беше фръцкало, продължи разнежено бабата. Все пред огледалото стоеше, мажеше се с кремовете на майка си, обуваше обувките й с високи токчета и се фръцкаше“.

Въпреки, че от бебе загрявала за плеймейтската си кариера, все пак Лозанова имала и нещо детско в себе си – точно като другите деца – и тя правеля бели.

Николета баба
Николета с баба си Вили!

Хващала с голи ръце жаби и попови лъжички и ги затваряла в буркан, докато се задушат. Веднъж взела няколко малки патенца от двора и ги пуснала да плуват в легена. Обаче им сложила и шампоан да ги къпе. Патетата не издържали разкрасителната процедура и умрели!

Остана си такава чувствителна, продължи да реди баба Вили. И сега, като прочете нещо лошо за себе си в жълтата преса, почва да плаче!

Открай време си пада по футболисти, още от ученичка. Първият беше от „Марица“, другият от „Локомотив“. Но не е лошо момиче. Като тръгнеше с един, не си търсеше друг, преди нещата да приключат, похвали я бабата, без да се усети, че с тия си откровения пред Карбовски даде толкова храна на жълтата преса, че любимата й внучка през следващите месеци няма да спре да реве и да се тръшка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *