Петя Буюклиева заприлича на Мумия от Пластики и Химия! (СНИМКИ) Виж Тук:

петяЛицето на Петя Буюклиева се превърна в каменна маска заради злоупотребата й с козметичните процедури и няколкото пластични операции, на които се подложи през последните години.

Вместо да добие по-младежки вид обаче, вследствие на интервенциите певицата заприлича на мумия – с толкова опъната кожа, че ако направи опит да се усмихне, има опасност шевовете й да се пръснат и парче кожа да се отрони в скута й.

Петя1„С този мумифициран вид и с неизменните си високи токчета, на които едва се държи, правят Буюклиева да изглежда като баба, облякла дрехите на внучка си“, коментират меломани в социалната мрежа.

За сметка на това съпругът й Тони, който нито ходи по СПА процедури, нито се захласва пред огледалото и не му пука особено как изглежда, всъщност има вид на много по-млад и по-жизнен от нея.

Петя2Папараци от столичен вестник проследиха преди седмица музикалното семейство и установиха, че нещата между двамата не са се променили:

Тони продължава да играе ролята на роб на жена си и да се влачи на метри зад нея, за да даде предимство на Кралицата всички да я видят и да огрее като слънце всемира.

За да не си счупи Петя някой нокет, той мъкне всички покупки подире й като товарно добиче. И единствената тежест, която певицата си позволява да вдигне, е половинлитрово шишенце с вода да се хидратира, докато ходи, и марков мобилен телефон, който всеки миг може да й потрябва.

Петя3Това се казва мъж! Цял живот е слугувал на жена си. Явно отрано Буюклиева е успяла да му втълпи, че тя е геният в семейството и с нея той трябва да се отнася най-малкото като с принцеса.

Е, принцесата малко е поостаряла и завехнала. А цялата й глава – от огнената грива до шията е само химия, Но Тони я следва като омагьосан и сигурно вижда в нея момичето, за което се е оженил преди години, а не главната героиня от „Баба ми е фаталната жена“, в която Петя се е превърнала след много процедури в салоните за разкрасяване.

 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *