ШОК! Петя Буюклиева със своя Статуя в дома си! Всеки ден й се покланя като на Божество!

Петя Черешка
След като се наядоха до пръсване, гостите бяха принудени и да пеят

Петя Буюклиева тотално се отдаде на риалити форматите – чрез тях плаща обучението на сина си Тони в Англия.

Тя осъзна, че с пеене пари не се изкарват и е доста по-лесно да се правиш на звезда пред обектива, без значение  ще пееш ли, ще готвиш ли, или ще продаваш дюнери. Само че звездоманията пречи на певицата да покаже истинското си лице и във всяка една нейна проява присъства и се натъртва прословутото й: „аз“, „аз“, „аз“!!!

Това безкрайно дразни другите участници, пък и зрителите. Същото се получи и в „Черешката на тортата“. В интерес на истината тя сготви най-доброто меню, извърши чудеса от храброст сам сама в кухнята, два часа навива миниатюрни сармички, приготви превъзходен десерт и лазаня… Но в същото време до такава степен се фукаше какво прави, колко е съвършена, как не загаря тенджери и тигани, как сосът й не става на бучки и колко е перфектна, че на зрителите им призля от толкова голямо съвършенство и его.

На участниците пък им призля от огромните порции  и това, че прие като лична обида фактът, че не могат да изядат всичко. И накрая я наказаха, като й дадоха незаслужено ниски точки.

Малко в повече дойде и обстановката в дома на певицата. Тя има огромен музикален салон, страхотно пиано, голям набор от награди и фигура в цял ръст на самата себе си.  Която гордо показа и се преклони пред нея.

Но ако хората си мислят, че са се отървали от Петя на екрана, жестоко се лъжат.

След като приключи „Черешката на тортата“, певицата се хвърля в нов риалити формат. Това е „Звездни асистенти“, който се прави в България за пръв път. 14 звезди ще изпълняват задачите на шефа, а той ще ги уволнява една след друга, ако не се справят с работата си. Още в първата серия Петя ще продава дюнери. Срещу какъв хонорар – все още не е известно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Petia e edna talantliva Pop pevitsa s ogromen avtoritet za kulturnata auditoria zriteli…Kakvoto i da pishete za tazi Pop persona e bez znachenie…Istinata e edna…Talantliva,dobra mayka,domakinia s maj do sebesi i vinagi s prekrasna vizia za godinite si…Moite aplauzi za tazi unikalna jena…Samochuvstvieto i e opravdano!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *