Лили Иванова призна официално: Милионерка съм!

Лили ИвановаНад 1 милион лева хонорари е получила  примата на родната естрада Лили Иванова.

Огромната сума тя е заработила само през миналата година и единствено от участия. Такъв приход нямат и най-оборотните чалгаджии, въпреки че пеят неуморно почти всяка вечер.

Лили изнесе само няколко концерта и пя на няколко светски партита, но тя си знае цената и никога не я подбива. Пък и хората дават мило и драго да я слушат. Така любимката на публиката стана милионерка официално. Огромните си хонорари тя декларира в данъчното чрез фирмата си „ЛИ 1“, без да спести и стотинка.

Фирмата е регистрирана през 2011 година, когато Лили бе обвинена в укриване на доходи, заедно с много свои колеги и  доста  чалга певици. Ревизия констатира,  че певицата е пропуснала  да обяви в НАП дори и приходите от паметния си и високо заплатен  концерт в парижката зала „Олимпия“.

Данъчните я одрусаха с глоба от половин милион, която тя чинно плати. Затова и си направи фирма и сега всяка спечелена стотинка минава през нея и няма никакви съмнения, че си плаща данъците за разлика от други, които отново се опитаха да минат през капките и предпочетоха да взимат хонорари на ръка, за да не остават документи.

Колко са авоарите на актрисата, която хапва повече от скромно и не води светски живот, никой не знае.

Тази вечер тя ще пее на бургаския плаж, а билетите започват от 25 и стигат до 100 лева, но всички са изкупени.

Заради напредналата си възраст, тя  отказва от голяма част от поканите за гастроли из цялата страна и се спира само на най-апетитните и неустоими предложения. Но те й носят огромна печалба.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *