Низост! Заур Дадаев убил Немцов, за да се ожени

ЗаурВ резултат на  обиски, проверки на разговорите по мобилните телефони и първоначалните показания на задържаните петима чеченци за убийството на Борис Немцов,  започнаха да се появяват  нови подробности около подготовката и извършването на кошмарния атентат.

Оказва се, че  неизвестният все още поръчител на гнусното убийството се е договарял и е определял насаме с всеки от петимата участници неговия хонорар за извършването на мръсната работа.

Заур Дадаев, който е сочен за прекия извършител,  сам  поискал и се спазарил за 85 000 долара, като се казал, че това е необходимата  сума, с която той ще може да се ожени, да си купи дом и да заведе жена си в него. Дадаев искал да се върне в родината си богат  и да направи предложение на любимата си девойка.

Срещу този обещани му пари и скромна предплата, той не само следил упорито и с месеци своята бъдеща жертва, но и сам организирал извършил разстрела, при това доста перфектно и чисто. Например приятелката му не е пострадала,  въпреки че е вървяла под ръка с Борис.

Работодателят на Заур в  Чечня – Рамзан Кадиров вече няколко  защити Дадаев, като преди време го определи като „голям патриот на Русия”, а сега пък се нахвърли на западните медии, че травмират бившия военнослужещ във вътрешните войски на МВР .

Близки до Заур обаче признали, че той наистина имал изгора и бил отишъл в Москва да намери пари и да я откупи от родителите й, както и да й направи дом за чудо и приказ. Обаче не могъл да си намери добра работа.  Докато следял Немцов, той вътрешно негодувал от разточителния му начин на живот, от многото му любовници, от парите, които пръскал с шепи, за да задоволява капризите им, а Заур нямал спастрена нито рубла да се ожени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *