Шок! Румен Луканов се развежда, жена му го хванала с любовница!

Луканов отдавна  има афинитет към по-младички и от години изневерява на хубавата си  съпруга. Досега все минаваше между капките, но този път не можа да му се размине.

Запознати с пикантната история  разказват, че напоследък Румен често отсъствал от вкъщи и  се оправдавал с работни ангажименти, а всъщност  се срещал с младото си гадже в нейния апартамент.

Любовницата на 51-годишния мераклия е с  15 години по-млада от него, няма деца и никога не се е женила.

Съпругата му Ина накрая се  усъмнила в тези чести „работни ангажименти“, от които пари вкъщи така и не влизали  и започнала да разпитва хората около него. Започнала  и всяка вечер да проверява телефона на мъжа си. Накрая  решила и да го проследи къде ходи вечер след края на снимките на предаването му.

Съмненията й се оправдали и тя останала  шокирана – видяла къде точно живее младата любовница и колко време се гушкат заедно с мъжа й. Тя не тръгвала да търси сметка на жената, а  решила да поговори сериозно с половинката си.

Разярената Ина му поставила ултиматум или да зареже либето си, или ще получи покана за развод. Хитрият шоумен  започнал да я убеждава, че не няма никаква любовница, че се отбил при дамата случайно да поговорят за работа и това е, но жена му държала на условието веднага да разкара втората в триъгълника. За няколко дни тя дори напуснала семейния дом и се скрила  при приятелка.

В  „Сделка или не“ Румен Луканов винаги се опитва да прегърне, гушне или целуне играчите от женски пол. Досега се оправдаваше, че го прави в името на шоуто, обаче явно ангелът му е слаб и се хвърля на всяка жена, пък където мине номерът все е файда.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *