Румен Луканов натири жена си

0
Ина последна научила, че Румен й слага рога
Ина последна научила, че Румен й слага рога

Румен Луканов си е хванал засукана любовница, се разбра от негови колеги. Водещият на „Сделка или не“ върти любов с друга зад гърба на жена си, разкриха запознати със сърдечните му трепети.

30-годишната дама била от техническия екип на забавната игра, която Луканов води и с бързи стъпки напредвала в служебната йерархия. Въпреки че не спира да се кълне във вечна вярност на жена си Ина, шоуменът най-нагло й кръшкал под носа и това не било тайна за никого в офиса. Както във всяка извънбрачна афера, съпругата последна научила, че е рогоноска. Ина побесняла и се разкрещяла, че тя го е направила човек. После му събрала багажа, тръшнала му вратата и му казала да не се връща обратно вкъщи, докато не му дойде акълът в главата, разказват източниците ни. Преди дни обаче гневът й минал и прибрала отново злощастния си мъж, а пък любовницата била позорно натирена от екипа на тв викторината.

Факт е, че благодарение на съпругата си Луканов дължи възхода си. Преди години родителите на Ина помогнали на Румен да попадне в телевизията, тъй като татко й работел в този бранш. Както неведнъж Луканов е признавал, цял живот си бил мечтал да се занимава с телевизия и да бъде на екран, но заради особения му външен вид продуцентите не му гласували доверие.

Първоначално Румен стартира кариерата си в хитовото супер-шоу „Невада“, където се занимава с рекламата зад кадър. После се премества заедно с Къци Вапцаров в „Риск печели, риск губи“ и така започва възходът му в телевизионерските среди.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *