Шок! Венета Райкова оставя телевизията, започва да пее!

Венета РайковаВенета Райкова е намерила начин да закърпи финансовата дупка в бюджета си.

Водещата на „Горещо“, а после и на „Дневниците на Венета“ще е една от най-атрактивните участнички в новия  сезон на предаването „Като две капки вода“.

След като сключила договора с Маги Халваджиян, тя тутакси си взела неплатен отпуск от ТВ7, за да може да превключи на новата вълна. Тя зарязала „Дневниците“ и с вълнение и жар се метнала да наваксва, каквото не може, а то е много. „Не мога да пея, не съм много добра в танците и за да не изглеждам нелепо на екран, трябва да посетя няколко урока, за да вляза във форма“ – признава  41-годишната журналистка.

Сега тя усилено ходи на танци и на уроци по пеене, за да не се изложи пред феновете си. Времето е малко, но каквото и да научи, все ще й бъде от полза.

Не съм уволнена от другата телевизия, само си взех отпуск. През лятото ще си водя предаването, категорична е Райкова. Тя наистина няма как да съчетае „Капките“с всекидневното си следобедно излизане в ефир.

Според нейни приятелки, Венета се притеснявала най-много да не повтори участието на Джуджи от миналия сезон. Тогава приятелката на Гала стана за смях с пискливия си гласец, фалшивите тонове  и жалките опити да наподоби някакъв танц на сцената. И жури и публика едва удържаха смеха си, докато тя се правеше на Шер или на Майкъл Джексън.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/4h3ss_pi0YE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *