Христина на Благо Джизъса зарадва милионера Лазгин с най- ценния подарък! Виж тук:

Екс половинката на футболиста Благой Георгиев, Христина Витанова, ще  дари с момче новия си любим- милионера Лазгин.

Сексапилната гимнастичка чака трето дете тази пролет, а видеозонът, за радост на таткото, показва категорично, че то ще е момче.

Бившата на Благо Джизъса живее с новия си мъж вече повече от година, а любовната искра между тях гори с все сила и изпълва дните им с радост и щастие.

Детето, което гимнастичката и милионерът очакват, ще е първото за Лазгин. И може би затова, милионерът е взел много присърце ролята си на баща. Той с любов и нежност гледа Христина като писано яйце и й отсега я отрупва всякакви подаръци, кой от кой по- скъп. А след раждането й е обещал романтична ваканция на екзотично място.

 С трепетно сърце Лазгин подготвя и обзавежда детската стая, отредена за първородния му син. Отсега той купува всякакви вещи, необходими за бебето и майката.

Играчките за детето обаче, са неговата страст. И затова милионерът вече е напълнил детската стаята с всякакъв вид залагалки, които да забавляват новороденото.

Гимнастичката има две деца от бившия си партньор Благой Георгиев. Те живеят при нея и също много се вълнуват от появата на тяхното ново братче.

Лазгин отдавна ги приема като свои, грижи се за тях и много се радва, че семейството им с Христина вече е толкова голямо. Както и че първото им общо дете, вече има кака и батко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *