Браво! Достоен Ген. Радев! БРЮКСЕЛ Е В ШОК! БЪЛГАРИЯ Постави УЛТИМАТУМ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! Виж Тук:

Още преди заминаването си за Брюксел президентът Румен Радев заяви в интервю за „Юроактив“, че санкциите срещу Русия са напълно безполезни, тъй като загубите за страните членки на ЕС са очевидни. Той дори спомена, че се страхува, от все по-ясно очертаващата се тенденция Русия и САЩ да нормализират отношенията си, а ЕС да остане заложник на санкционната война, понеже ръководството на съюза не иска да премахне антируските санкции.

По този начин нашият президент постигна две цели: Първо, предупреди чиновниците в Брюксел въобще да не го притискат за изявления в полза на антируските санкции, защото той няма никакво намерение да превръща Русия във враг на България. И не само защото българският и руският народ са братя по кръв и съдба. Но и защото това категорично противоречи на българския национален интерес.

Втората цел, която Радев постигна, бе да покаже на Брюксел, че измекярското поведение на Плевнелиев си е отишло окончателно и безвъзвратно. Че България има свои национални интереси, които ще защитава безусловно и твърдо, независимо, че все още е член на Евросъюза и НАТО.

По този начин отношенията между българския президент и сегашното ръководство на ЕС бяха изяснени още преди пристигането му в Брюксел.

Румен Радев направи и една много любопитна демонстрация в стил Владимир Путин: Той предпочете да се  появи ефектно в столицата на финансовия разгул Брюксел не с един от скъпарските правителствени самолети Еърбъс и Фалкон, а със старичкия военно-транспортен самолет „Спартан“.

Така ген. Радев отправи директен укор към огромния лукс, в който се къпят богато платените чиновници, спуснати с неолиберални парашути в гнездото на европейската олигархия, докато страните от Източна Европа се гърчат в бедност и мизерия. Той им показа, че нито е честно, нито е справедливо, нито пък е морално да парадираш с блясък и лукс, докато две трети от народите на „великолепния“ ЕС умират от глад и болести.

Не някой друг, а българинът Румен Радев показа на оядените брюкселски бюрократични дерибеи, че ако искат техния ЕС да просъществува, ще трябва да слязат от гърбовете на европейските народи, които са яхнали като впрегатен добитък. Ще трябва да възстановят справедливостта и морала на Стария континент. И най-вече, трябва не само да оставят народите сами да определят съдбините си и да развиват икономиките си, но и да им помогнат финансово за това. Не го ли направятЕвросъюзът ще рухне. По простата причина, че огромното богатство и огромната бедност нямат и не могат да имат допирни точки.

С други думи: ЕС от колониална тоталитарна структура трябва да се превърне в Европа на отечествата, за която мечтаеше и френския президент Ген. Де Гол. И най-важното – забогателите от 27 годишния грабеж страни в ЕС, трябва да поделят богатството си 50 на 50 с ограбените народи, за да се изравни социалния статус на гражданите в ЕС. Иначе просто трябва да ударят гъбата на Евросъюза и да се приберат в рамките на собствените си страни. А там ако щат – да грабят своите народи. Ако същите тия народи им го позволят.

И в самите разговори с брюкселските чиновници ген. Радев изведе и отстоя българските интереси:

На първо място приоритет е СЪЗДАВАНЕТО НА СИЛНА БЪЛГАРСКА ГРАНИЦА, която да се изгради с помощта на страните членки, защото ще защитава целия Евросъюз.

Европейският съюз и НАТО разрушиха българската армия и гранични войски. Сега трябва да си платят за дяволъка и да финансират, колкото и да не им се иска, създаването на стабилна българска войска, както и здрави гранични войски. Защото няма друг начин да се спрат радикализираните ислямски пълчища, които напират към нашите граници, а през нас – към останалите страни от Евросъюза.

Другият приоритет на ген. Радев е спирането на мигрантската вълна: Така наречените „бежанци“ трябва да бъдат връщани в страните, съседни на техните държави, със сходна на тяхната култура от региона на Близкия изток, а не да прекосяват морета, океани и заледени реки, за да нахлуват в Европа и да безчинстват под маската на „пострадали от войната“.

И не само това! Президентът Радев нееднократно се обяви за отмяна на Дъблинското споразумение. То предвижда мигрантите в ЕС да се връщат в тези страни от ЕС, през които първо са влезли в съюза и са били регистрирани. Отмяната на това споразумение е наложителна за България, поради простата причина, че ако влезе в сила това вече прието „споразумение“,  голяма част от джихадистите, които сега се намират в Западна Европа, ще бъдат върнати в източно европейските страни и най-напред в България и Гърция.

И ако на първо място за българският президент е сигурността и справянето с мигрантската вълна, то следващият много важен негов приоритет е икономическото развитие на нашата страна. След като България стане сигурна и спокойна държава, ще трябва да се заловим да я възстановим икономически.

И Радев смята, че отново ЕС трябва да помогне за това. А между нас казано, това е начин Брюкселските разбойници да си платят и за другия дяволък: За унищожаването на българската икономика, което стана по времето, когато страната ни бе в рамките на Евросъюза и то под безцеремонния диктат на неговите чиновници. Да припомним само, че в  глава „Енергетика“ от предприсъединителния договор на България с ЕС, ултимативно ни наредиха да затворим първите четири от общо 6 блока на АЕЦ „Козлодуй“, въпреки многото чужди експертни проверки, доказали безопасността на тези мощности.

Значи, според Румен Радев, ако ЕС иска България да е лоялен член, трябва да си плати за онова, което разруши в нашата страна и оттук нататък да помага, а не да пречи за развитието на държавата ни.

Ние от  Skandalno.net много се съмняваме че западните олигарси ще се бръкнат толкова надълбоко в джобовете си, както ги призова президентът Радев. Но това са БЪЛГАРСКИТЕ условия! И забележете, за пръв път при президента Радев, България поставя условия на европейската олигархия.

Убедени сме, че тези условия са проформа, защото няма да бъдат изпълнени от европейските ни „партньори“. Но тогава България ще премине към План-Б: Нашата страна ще напусне колониалната структура ЕС и ще се присъедини към ЕврАзийския съюз. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

40 коментара

  1. Само не разбирам, защо трябва ги регистрираме тези бежанци? Меркел си ги викна, Меркел да си ги регистрира. То е хартия, химикали, ТРУД. А бе я да ги изпием тези пари за здравето на Меркел!

  2. обичам го този човек :)…браво браво ..гордея се с нашия президент

  3. Най после някой да им тропне на тез „чиновници“ по масата,и да им каже ,че България ще си устоява интересите!!!Браво Господин Президент !!! На добър час!!!

  4. Абе доста се е постарал автора на статията да направи РАДЕВ СУПЕРМЕН Ама най вероятно от брюксел ще ни пуснат на пързалката да не ходим пеш

    • Убедени сме, че тези условия са проформа, защото няма да бъдат изпълнени от европейските ни „партньори“. Но тогава България ще премине към План-Б: Нашата страна ще напусне колониалната структура ЕС и ще се присъедини към ЕврАзийския съюз

  5. Ние отдавна сме на пързалката. А за президента все още нищо не може да се каже. чета сайта Афера там се сипе помия въху главата на г-н. Президента.Веселина Томова недоволна от това че за седем дни той не е извел България от калта. тук хвалебствия за г-н Президента. Объркан съм ,къде е истината? Но се надявам ,че ген. Радев е натрил носа на Брюксел, а че за 7 дни няма да се оправят нещата които за 27години вървяха назад е ясно. Успех г-н Президент!Дано не останем разочаровани

    • АФЕРА е вечната „опозиция“. Да, ама не! – не се доверявам повече на този сайт. Загуби доверието ми заради грубия език, неподходящ за жена в лицето на собственичката и нетърпението, което се проявява и най-вече неуважението към личността на президента. С нищо не се различава от Валери Симеонов, като нарича ген. Радев Маринкин. Излишно е да се ровят в предишни истории и да правят „разкрития’ на познати неща и най-вече – черни прогнози като какво щяло да стане. ако… Не е необходимо нагнетяване на атмосферата и всяване на недоверие само и само да смятаме, че са опозиция. Мен такава опозиция не ми е нужна. И бабаитлък от рода вижте колко сме смели не ми трябва.

  6. Много верен и точен анализ на поведението и казаното от президента Радев!
    Харесва ми много!Дано да има повече такива обективни оценки!

  7. Подкрепям за първи път президент на нашата мила родина,никога не съм гласувала за президент––но това ме удари право в сърцето!Бог да е с нас,ако го има…!!!!Да дойде морален човек,който не го е страх да изкоренява плевели,докато кървяса !!!!

  8. АКО ПРОДЪЛЖИ В СЪЩИЯ ДУХ И АМБИЦИЯ ТРЯБВА ДА ГО БОГОТВОРИМ

  9. Този президент заслужава адмирации! Голям патриот и защитник на националните интереси на България и Българския народ! Да е жив и здрав, а ние можем само да се ГОРДЕЕМ с него!

    • Shto da gi plashi! Garcite kato otkazaha da im varvqt po gaidata, kak im yprostiha dalga! Ne trqbva da go hulim, a da si podkrepqme Prezidenta i zaedno da ostoqvame nacionalnite si interesi!

  10. Pajivyom pa uvidim.Trolove kolkoto 6te6.NO, NO, NO kakvo ke pravim ako ni izgonyat ot zapadnaliya kolonialen zapad .1Parvo -6te ni varnat 500 000 romi na balgarskite sotsialni slujbi,6toto tam ne e hubavo zatuy sedyat tam ,500 000 turzi 4erni rabotnizi na kolonialistite i 1 500 000 etni4eski balgari nedovolni ot zaplatite na imperialistite,izvednaj osaznaha 4e v Komi zaplatite sa pet pati po visoki ,vmesto 1 000 evro + bonus vsi4ki sozialni pridobivki, 6te polu4avat 5 000 rubli + bezplaten odekolon za zagryavka pri -50 gradusa,dano ne obarkat da si kupyat uiski 4e mogat da ostanat i bez zaplata .Kolonialnoto e skapo udovolstviye.Mnogo rusofili ama edin ne puska deteto mu da u4i v svobodna Rusia,e tova ne moga da proumeya .Na dobar pat gospodin Prezident ,dano se vslu6ate v dobroto v sebe si a ne v preporakite na savetnizite vi .Negativite ostavat za va6a smetka .Viye 6te ostanete v istoriyata s va6ite postapki .Edin savet,Gn Prezident ne vyarvayte v Rusiya ,ne doydoha da vi osvobojdavat/1878/ doydoha da vladeyat Balkanite i protozite.Zliya zapad vi go dade .Vmesto porednata ruska guberniya .Stotizi godini Ukrainskiya narod voyuva ramo do ramo s ruskia,za slavata na ruskata imperia.Za slavyanstvoto.I kakvo ot tova ,ni6to ne gi sprya da okupirat bratska zemya,vpro4em zemyata na moite predzi, nezakonno okupirana prez dale4nata 1783g.Po absolutno sa6tiya na4in,obyavyavayki go za svoya teritoria.Neka gospod vi napitstva po trudniya vi pat.Bog da pazi Balgariya .

    • Като си голям славянин поне пиши на кирилица! Стига с тази латиница,че все повече ми заприличваш на западняк!

      • Аз такива,които пишат с латинската азбука изобщо не ги чета.

    • Иди да баеш другаде! – може и да намериш някой да ти да-дака. Да не би да е било по-добре да се повтаря Баташкото клане? И стига с този Бог! – народът е казал „Бог – високо….“ Бог е дущевност, а не някой над главите ни с магическа пръчка.

  11. Интересно! Сподели нещо повече,лично мен ме вълнува тази тема!

    • Пиши му на лични – нас не ни интересуват неговите проповеди.

      • Рая , тогава защо ги четеш , щом не те интересува !?
        Българският народ се интересува и се гордее със своя избор за ПРЕЗИДЕНТ !

  12. Няма какво да се разправяме ние с тези от Брюксел. Да излизаме по най-бързия начин от ЕС. Няма повече да им плащаме за лукса. Да видим ние какво ще правят тези изедници без нашите траншове!

  13. Браво на президента!Само така се действа срещу тая напаст!

  14. мотото нали ти беше -действия а не само думи
    ДЕЙСТВАЙ НЕ ГОВОРИ ,че до гуша ми дойде от многознайковци,които само плямпат за неща които не зависят от тях

  15. Браво гос. Президент. Покажи на ония че имаме достоини мъже. Продължавай така и господ да те пази.

  16. Ако е вярно това(защото не съм запознат ), някой все пак ще използва власта ,за да влезне в учебниците по история!!!

  17. АМА КОЙ Е ТОЯ РАДЕВ ДА ТРОПА ПО МАСАТА НА ЕС . МНОГО НАИВЕН И ПРОСТ НАРОД. ЗАРАДИ НЕГО ЩЕ ОТИДЕМ В ТРЕТА ГЛУХА . ЧЕРВЕНАТА ГАД СИ ОСТАВА ВИНАГИ ГАД

  18. НАЙ -ПОСЛЕ ЕДИН РАЗУМЕН УПРАВНИК ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА ЕВРОПАТА !ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ Е НАЙ-НЕОБХОДИМ СЕГА ЗА БЪЛГАРИЯ !ИНАЧЕ БЕДНА НИ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВО НИ ОЧАКВА44!

  19. Напълно съм съгласен с генерал Радев, с изключение на изразената омраза към нещастните бежанци от войната. Вместо да се нахвърляме срещу прокудените от собствените си страни нещастници, трябва да видим кой е причината за всички тези войни и безпорядъци, включително и за трагедията на българския народ. Тогава ще разберем, че не трябва да се нахвърляме един срещу друг, а да си помагаме и да се борим срещу общия враг. Защото тези които финансират всичките тези войни и размирици по света, са същите които доведоха България до просешка тояга, а и целия свят пред катастрофа.

  20. Това трябваше да стане много по рано, но все пак По добре късно , отколкото НИКОГА.БРАВО НА НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ.Има НАДЕЖДА да видим СВЕТЛИНА в ТУНЕЛА.

  21. Дрън-дрън ярина. Да беше отишъл с фалкона – по-евтин е полета. Второ отиде със Спартана поради три причини: 1.за да натрие носа на лекето Коджейков (а не на чиновниците в Брюксел, дето сякаш им пука кой с какво е дошъл) т.е. показа отмъстителност, 2. Да елиминира журналистите от обикновения воаяж и само избрани получиха честа да черпят инфо от извора и 3. Да изиграе роля на икономии за предизборната програма на БСП, която го издигна. Другото също са свободни вариации по темата. Бил казал нещо си! На кого и какво! На срещата с Юнкер, смънка, че не било сега времето да се говори за санкциите. Нали беше и против СЕТА, ама се перчеше само пред нашите медии. На срещата въобще не каза на партньорите си, че ще блокира СЕТА.

  22. От този Европейски съюз няма никаква полза .Олигархията начело с Бойко само цица от европарите.
    Браво господин Президент.Подкрепяме Ви.Стига са плюли „Афера“ и “ ПИК“Няма да им се получи,рейтингът ви ще расте още повече.

  23. Не пиша коментар защото не разбрах, автора шегува ли се или е сериозен! Ако се шегува, мога да му подам едно рамо – харесва ми чувството му за хумор.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *