Не издържа! И Ася Капчикова наду ци*и със силикон! Виж Тук:

0

След като Ася Капчикова проглуши ушите на всички, че се харесва такава, каквато я е създала природата и никога няма да се тунунгова или да надуе ц*ците си с импланти, накрая тя все пак не издържа и се наблъска със силикон.

Ася, която бе избрана за „Мис Плеймейт-2016“, доста дълго време устиска с естествените си форми и семплия си бюст, който въпреки скромния си размер, привличаше много мъже, тъй като с него дамата изглеждаше мъничка и невинна. Но явно Ася не е издържала на конкуренцията от навирени бомби на колежките си и реши и тя да се присъедини към светския парад на плътта.

Преди две седмици тя постна свои снимки в болнична обстановка със забит абокат в ръката си. Вследствие тези фотоси тръгнаха всякакви слухове – грип, пневмония, коремна операция… Но никой не се сети, че Капчикова просто се е обзавела с нов бюст и чака в болницата раните й да зараснат.

Още като се сдоби с титлата, тя получи и ваучер за уголемяване на гърдите. Тогава тя заяви пред медиите, че ще го дари на онкоболна жена, която е претърпяла операция и се нуждае от нов бюст, за да си върне самочувствието. Ася дълго издирва такава жена, а когато я намери, се оказа, че парите от вачура, издаден лично от д-р Енчев всъщност не стигат за операция при него. Вбесената плеймейтка скочи с бутонките на пластичния хирург от Пловдив, като го обвини за е печалбар и лъжец. И надълго и нашироко раздуха историята по медиите, като не пропусна да разкрие каква космическа сума иска Енчев, за да помогне на клета една жена.

За да се осъществи операцията на пострадалата женица, моделката додала и свои пари. Това станало възможно, след като получи солидния си  хонорар, докато копаеше във „Фермата“. Говори се, че по време на операцията Ася легнала заедно с болната жена на операционната маса, за да й даде кураж. И тогава решила да уголеми и собствения си бюст.

Днес пък момата от Девня пуска дискретни снимки с новата си придобивка. Пазвата й бая се е напълнила и напращяла и сега Ася вече по нищо не се различава от тълпата силиконки, които напират за слава.

Не е ясно как е реагирал партиархалният й баща, който доскоро не й говореше, след като видя голите й снимки за конкурса „Мис Плеймейт“. Най-вероятно е махнал с ръка и се е примирил, че вече щерка му е Барби.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *