„Алфа рисърч“ Шокиращо: 86 % от Българите Мразят ЕС ! Ето защо Ген. Радев Размаза на Дебата Евро-Ревлата Цецка! Виж Тук:

Един от въпросите към двамата кандидат-президенти на вчерашния дебат роди и голямата новина: На допитване на „Алфа рисърч“ до 5 хил. българи кои са най-важните теми за България, които Радев и Цачева да обсъдят в студиото, темата за Европейския съюз въобще не е влязла в челните 10 приоритета на българите. Само 14 % от запитаните са споменали за някакъв си ЕС!

Тази новина ще бъде скрита от казионните медии, които са на хранилката на Сорос и родните ГЕРБ-олигарси.

Само ние от Skandalno.net ще ви я разясним: Откритото пренебрежение на българските граждани към ЕС означава само едно: 86 % от българите категорично не желаят повече да се подчиняват на диктата на брюкселските чиновници, и са изцяло солидарни с намерението на ген. Радев всички решения да се вземат в България, от български политици! А не от тези в Брюксел и Вашингтон! Ето защо Ген. Радев буквално Размаза Сълзи по кривата Евро-атлантическа Муцуна на Цецка Цачева на вчерашния дебат!!! Цялата статия Виж По-долу:

radev_ceckaЗрелищен сблъсък заформиха на вчерашния дебат кандидат-президентите Цецка Цачева и Румен Радев:

Още в началото ген. Румен Радев обяви, че като президент ще се ръководи  само от ИНТЕРЕСИТЕ на България и ПРОСПЕРИТЕТА на българския  народ.

„Стратегическите Енергийни Проекти, провалени от правителството на Бойко Борисов, трябва да бъдат категорично продължени. Българският интерес изисква да строим Южен поток, АЕЦ „Белене“, Бургас – Александруполис и всички останали съвместни с руската страна, проекти“, заяви Румен Радев.

Ще работя за разширяване на икономическото и политическо сътрудничество между България и Русия в интерес на нашите два народа, които имат общи вековни културно-исторически и духовни корени, каза твърдо генералът.

Другият  най-важен принцип, за който ще воювам е РЕШЕНИЯТА да се вземат в държавата, а не извън нея – категоричен бе кандидатът за президент! „Нашата политика трябва да се формира тук, в България. Трябва да се базира изцяло на нашите интереси. А ние трябва да имаме достойнството да я отстояваме както пред Русия, така и пред САЩ.“

На въпроса на водещата, дали  изобщо е възможно да имаме самостоятелна политика, Румен Радев отговори, че ще е много трудно да се осъществи, но такава политика е възможна и жизнено необходима за България. И че ще ни уважават само ако ние вземаме сами решенията за собствената си съдба, без да чакаме, някой друг да прави това вместо нас.“

В сферата на обществения живот, генерал Радев ще защитава тезата, че Парите не са над истината и човечността! Демокрацията, която ни натрапиха политиците Е ФАЛШИВА, сподели той!

И затова, Ние, всички граждани,  сме длъжни да изградим демокрация, в която върховенство имат Не Парите, а ИСТИНАТА И ЧОВЕЧНОСТТА. Като Президент ще се боря за Демокрация и държава, която да се грижи за хората, а не за институциите и олигарсите.

cecka_radev1

Относно мигрантската лавина, която заплашва всеки момент да отнесе България, ген. Радев бе категоричен, че нашата граница трябва да се защитава не само от гранична полиция, но и от българската армия.

Но за да стане това, Генералният щаб на българската армия трябва да е готов с планове за пряка военна операция, която в случай на криза, да неутрализира всякакво нахлуване на ислямисти и джихадисти в нашата родина.

В случай на опасност, заяви Радев, трябва да сме готови  да изпратим хиляди войници на браздата, в помощ на гранична полиция.

Генералът разкри, че състоянието на въоръжението на армията и полицията ни е катастрофално. И виновно за това е безхаберното правителство на Бойко Борисов.

„Каналджийството процъфтява, корупцията процъфтява, и ГЕРБ цъфти“, добави Радев, визирайки  добилата скандална популярност песен „Цъфнал ГЕРБ“, в изпълнение на конкурентката му за президентския пост Цецка Цачева.

Един от въпросите към двамата кандидат-президенти на дебата роди и голямата новина: На допитване на „Алфа рисърч“ до 5 хил. българи кои са най-важните теми за България, които Радев и Цачева да обсъдят на дебата, темата за Европейския съюз въобще не е влязла в челните 10 приоритета на българите.  

Тази новина ще бъде скрита от казионните медии, които са на хранилката на Сорос и родните олигарси.

Само ние от Skandalno.net ще ви я разясним: Това открито пренебрежение към ЕС от страна на българските граждани означава само едно: Българите категорично не желаят повече да се подчиняват на диктата на брюкселските чиновници, и са изцяло солидарни с намерението на ген. Радев всички решения да се вземат в България, от български политици! А не от тези в Брюксел и Вашингтон!

От ключовия дебат между кандидатите за президент на България ген. Румен Радев и Цецка Цачева, можем да си направим и още няколко извода:

ПЪРВО: Гражданите не желаят повече да търпят грубата намеса на ЕС в икономиката и политиката на страната.

ВТОРО: Цецка Цачева няма какво да предложи на хората. Тя не спира да прокламира за ЕС и НАТО,  и по този начин стеснява поддръжниците си до една съвсем малка група български граждани. Защото огромното мнозинство у нас, над 85% , не желае Брюксел да се разпорежда повече с България.

В същото време,  Румен Радев отправя парещи и изпълнени с надежда послания – и то към всички. За това, че България трябва да просперира, а българският народ – да живее С ДОСТОЙНСТВО, в държава с висок жизнен стандарт.

ТРЕТО: Цачева каканижеше обилно и напоително като съсухрен администратор, сраснат с мръсното политическо задкулисие. А в думите й липсваше вътрешната убеденост, че нещата, за които говори трябва да се случат или че някога ще станат.

При ген. Радев бе точно обратното. Думите му на дебата излъчваха силата на неговата убеденост и генералска решимост, че това, за което говори ще се превърне в действителност. Смелостта е неговата Харизма!

ЧЕТВЪРТО: С отчаяните спомени за убития си дядо- уж анти-комунист, със сълзите и предварително приготвената за целта кърпичка, бившата партийна секретарка Цачева се опита да разводни дебата до сапунена индийска мелодрама, и така да го измести от основното му предназначение – да покаже на гражданите какви политики ще води всеки от кандидатите. А това, съчетано със слушалката в ухото на Цачева, по която от предизборния щаб на ГЕРБ й диктуваха буквално всяка дума… превърна дебата в пълен фарс и сложи кръст върху гроба на ГЕРБ!

Докато при Румен Радев дори личната случка, направила му най-силно впечатление по време на предизборната кампания, която трябваше да сподели, послужи да потвърди неговата решимост докрай да отстоява националната идентичност на България и единството на българската нация.

В заключение можем да обобщим: Цяло чудо ще е ако това посредствено псевдо-евро-атлантическо чучело Цецка Цачева получи и 30 % от гласовете на българите тази неделя! 

Докато РУМЕН РАДЕВ ОТНОВО СЕ ПРОЯВИ КАТО БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ! То, с такъв опонент като Цецка, всеки гражданин може да стане Президент на България! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Цецка Цачева излъга на дебата, че за първи път разказва за убития си дядо! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *