Борисов пак Заплаши: Този път наистина ЩЕ ПОДАМ ОСТАВКА! Толкова Много направихме за България, а Не Искат да Гласуват за Нас! Виж Тук:

Борисов гримасаАко Румен Радев стане президент, няма как да работи с мен, защото аз съм човек с достойнство, заяви  Бойко Борисов по Нова телевизия, а всички зрители погледнаха крадешком към прозорците си, слънце ли грее, или вече е нощ.

Той допълни, че при загуба на балотажа (която ние от Skandalno му обещаваме, че е абсолютно сигурна-б.р.) няма да се скрие, а ще застане лице в лице с проблемите и народа. Този път никой не му повярва, след като още онзи ден обеща, че ще си даде оставката, а после се отметна. Че Кралят-Слънце има за размисъл още цели два дни… през които кой знае още колко пъти ще си смени решението!?!

„За да управляваш, трябва да имаш самочувствието, че хората те подкрепят“, мъдро заключи премиерът, с което намекна, че този път, може би, едва ли не и вероятно ще си подаде оставката.

Ами хайде де!

Не се ли умори да шикалкавиш, бе Борисов?!

„Не съм уморен и имам  огромната амбиция да продължа да работя за България, ако народът ми даде доверието си. Както видяхте, на снощния дебат Цачева би Радев и беше по-добра по всички теми“, удари се в гърдите той и дори водещите се изчервиха от наглата му лъжа.

„Но все пак Вярвам, че Цачева ще бъде избрана и аз ще отида с високо вдигната глава на работа в понеделник“, добави Бащицата.

Вярвай си, Борисов, вярвай си…Че малко ти остана!

Борисов богРазбира се, Бай Х*й не пропусна да пусне и бомбата на деня: Погромът над ГЕРБ на първи тур бил такъв, понеже народът очаквал Той, Бойко да се кандидатира за президент:

„Не можех да го направя, защото имам още много работа за вършене с правителството. На мен правителството ми е по-важно. Членовете на ГЕРБ очакваха да пусна Томислав Дончев или Йорданка Фандъкова, обаче прецених, че Цачева е по-добър избор. И не съжалявам. Тя е добра! Но всичко ми се върна като бумеранг“, оплака се Борисов. След което изригна:

„Толкова много направихме за България, а сега не искат да гласуват за нас.

От какво са недоволни?

От магистралите, които им построих ли?

От санирането на блоковете, което им направих ли?

От пенсиите, които им вдигнах ли“, нацупи се като малко дете Б.Б.

От теб, Борисов, от теб са недоволни хората! И са недоволни още от 2009 г., още от първите ти месеци във властта. Но с купуване на гласове и ЦРУ-машинации – ей те, на, още си ни пред очите… в пореден нагъл опит пак да ни яхнеш!

И хората не просто са недоволни, те откровено си те презират и мразят! И теб, и американските ти партьори, благодарение на които все още премиерстваш най-бедната държава в Европа!

Как не го разбра толкова години?!

Борисов гласуваМагистралите не си построил ТИ, блоковете не си санирал ТИ… а парите бяха отпуснати от ЕС! И единствената Ти заслуга е, че открадна и отклони голяма част от тези пари. Пък увеличението на пенсиите с пет лева за 4 години при галопираща инфлация не е повод за хвалба, а за всеобща мъка и печал, която се вижда и в изборните Ти резултати.

На тези избори се получи феномена дори заклети и пряко финансово заинтересовани ГЕРБаджии да гласуват против ГЕРБ.

Борисов, хората се умориха от твоето непрекъснато: АЗ, АЗ, АЗ! При това, изричано от един елементарен нарцис, който погреба държавата!

Умориха се от вечните ти нагли лъжи и намеци, че ако не си ТИ – държавата загива!

Да се чудим и маем как е просъществувала нашата България над 1300 години без ТЕБ!

Умори се този народ от ГЕРБерско дебелоочие!

От наглост!

От популизъм!

И от мизерия!

Дай я тая оставка и си гледай магнолиите, че и те увяхнаха от срам!

Дай я, за да запазиш поне капка от достойнството си!

Само че в понеделник оставка от теб, Борисов, едва ли ще видим!

Като всеки страхлив Диктатор, Ти тая власт ще я стискаш до последно! И ще се наложи да ти я искаме от площадите.

Дано ние от Skandalno.net не сме прави…

Току виж поне веднъж Борисов постъпил като мъж!

Дано, ама надали! Ще се лее ли кръв?! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Със теб,или без слънцето пак ще грее,ние обикновените граждани на България няма какво да загубим!.Ставате нагли във изказвания!!!.

  2. И какво си направил, пенсионерите гладуват,младите бягат от страната, а ние не смеем да имаме повече от едно,две деца защото ги обричаме на мизерия. Кажи ми Борисов как да живеем с 650 лв .Квартира 200лв сметки 180лева, ами учебници ами детска градина,ами дрехи,ами храна???????Това е истината тук ей така живеят повечето хора!!!!!

  3. И да е направил нещо, нека хората го оценят, а не той сам себе си! При това по два пъти на ден, за да не забравим

  4. И без Борисов пак ще съмне както обича да казва баща му…………..

  5. Айде бе човек, какво толкова страшно има да си подадеш оставката! До сега нито един министър не е осъден, камо ли министър-председател, така че, не се притеснявай, съдебната система работи в друга посока.

  6. Какво си направил ти БЕ ? Освен да лъжеш и крадеш, какво си направил…..а кажи де ?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *