Шок! Емануела Изоставена Заради Мъж! Вижте с Кого й Кръшна Митко Динев!

Емануела ДиневСлед намеците на  Емануела в интервюто й в „Папараци“, че Митко Динев непрекъснато я изоставял заради приятеля си Иван и всяка вечер излизал с него, певицата в началото си помислила, че издънката на олигарсите Диневи просто е още емоционално незрял и се води по акъла на аверите си – ергени.

Тя и за миг не допускала, че има нещо по-различно и далеч не толкова невинно. Оказало се обаче, че Митко има влечение не само към жени, но и към мъже. Емануела  стигнала до кошмарни разкрития за бащата на второто си момченце, когато ревниво прегледала телефона му, за да разбере с коя й изневерява.

модел мъж
Това е красавецът, на когото мъжете не могат да устоят

Там тя намерила  шокиращи снимки и недвусмислени любовни съобщения, но не от жена, а от друг мъж! Те били написани  от наскоро завърналия се от чужбина в родните светските среди  модел Илиян Илиев, когото заради палавия характер и смуглата външност наричали „мъжката Николета Лозанова“.

Оказало се, че Илиев и Динев имали тайна връзка още когато певицата била бременна. Тя била прекъсната заради гастрол на хубавеца по чуждите подиуми и за да се предотврати скандал, който щял да взриви фамилията Диневи. Двамата обаче не искали да скъсат окончателно. Преди два месеца Илиян бляскаво се завърнал на родния моден подиум, а в светските среди твърдят, че влюбените гълъбчета отново са заедно. Триумфалното завръщане в родния моден елит на Илиян било щедро  спонсорирано от самия Митко, а в знак на благодарност моделът му дарявал любовта си на тайни местенца, далеч от очите на другите.

Емануела се почувствала още по-обидена и унизена, не само от предателството на съпруга си, но и от думите на Илиев  в  „Часът на Милен Цветков“. Там нежния модел каза,  че у нас е пълно с жени, които се правят  на певици, единствено  да си качат тарифата, а иначе просто са евтини ку*ви.  Емануела се засегнала, защото хем е певица, хем страна в безумен любовен триъгълник.
Илиян е доста известен с афинитета си към родните политици, като с някои от тях имаше интимни отношения, които предизвикаха нечуван скандал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *