БЛОКИРАХА БУРГАС, за да може Борисов да си прави селфи-та с новата Автогара на фона на викове: ОСТАВКА!

ББ селфи
И докато траеше умилителната фотосесия, никой не „забеляза“ митинга, който искаше оставката на Борисов

Цяла събота в Бургас движението беше затруднено, а до новата автогара нямаше достъп почти два часа, защото Бойко Борисов пристигна да й отреже лентичката.

Рязането беше предвидено миналото лято, но фирмите не можаха да смогнат с ремонта и туристите газеха през дупки и чакъл, за да се доберат до курортния град. Пътуващите за Южното Черноморие пък трябваше да търсят старата автогара „Запад“, която е на километри от ремонтираната.

По стар обичай премиерът преряза лентата и започна да се снима с привърженички на ГЕРБ, предимно дами над средната възраст. И тук-там някой активист. Фотосесията продължи над половин час и тотално запуши движението. След това кметът Димитър Николов бе похвален с дебелашки хумор, който не учуди никого. Така е то. В събота работят само премиерът и кметът, затова градът е хубав, изцепи се Борисов. На плах журналистически въпрос ще бъде ли номиниран за президент бургаския кмет, премиерът отговори – нека сега си гледа кметските работи, а през юни ще видим.

Той използва и журналистическата гилдия, която също работеше в събота, за да обяви, /за кой ли път/, че пътят за Слънчев бряг ще се разшири /разширяват го от началото на първия мандат, но само на думи/, че правителството работи, че кандидатурата на Кунева за министър на образованието го е изненадала и той ще изчака реформаторите да се обосноват и после ще реши.

Според форумци, посещенията на премиера в различни градове протича по един и същ сценарий и наподобяват разхождането на мечка на панаир. Една голяма мечка с много яка охрана.

Първо събитието се обявява в местни медии. После се събират фенове на Бойко, истински или платени, никой не знае. В програмата вече не влиза само рязане на лентички и удряне в гърдите, но и любителска фотосесия с феновете. Позира се дълго и добродушно в стил: „Какво да правя, народът ме обича“.

Само че имаме един въпрос към медиите – защо отново беше заметено под черджето   едно друго събитие в Бургас?

Този път премиерът бе посрещнат с антиправителствен митинг и  викове „Оставка!“.

Млади хора бяха излезли на протест срещу антибългарската политика на ГЕРБ, развяваха лозунги и призоваваха Борисов да си ходи.

Те настояваха да спрем да бъдем сателити на САЩ, извадиха лозунги „НАТО – вън“, скандираха и срещу протурската политика на управляващите.

Новината бе отразена с няколко реда в няколко информационни агенции, но никой не посмя дори да я препише. За да не ядоса Бащицата.

Има ли свободна журналистика в България, питаме ние от Skandalno.net!

Отговорът е ясен.

Няма!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Е, това минава даже вицовете за ББ! Той съвсем си е повярвал. А на снимката трима идиота на едно място…

  2. ДА ГО ИЗПРАТИМ В СИРИЯ ИЛИ АВГАНИСТАН ДА ОПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО ТОЙ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ХВЪРЛИ В ПРОПАСТА И СЕГА СЕ САМОИЗДИГА В ГЕОПОЛИТИК С ГОЛЯМА ПРОСТА ПРОДАЖНА ТИКВА

  3. ВСИЧКО НА КОЕТО БОРИСОВ Е ОТРЯЗАЛ ЛЕНТИЧКАТА Е С ОТКРАДНАТИ ДВЕ ТРЕТИ ПАРИ ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ГЕРБ ЕВТИНИ МАТРЯЛИ И БОКЛУЦИ ЗАТУЙ ВСИЧКО С КОЕТО БОРИСОВ СЕ ХВАЛИ СЛЕД ТРИ ПЕТ МЕСЕЦА ЗАПОЧВАТ БЕЗКРАЙНИ РЕМОНТИ ВСИЧКО ЗА ЛОШИЯ ЧОВЕШКИ МАТРЯЛ Е С ЛОШИ МАТРЯЛИ НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С БОРИСОВ И ГЕРБ ДА ЖИВЕЕ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ И БРАТСКА РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *