Тризначките в атака: Ще Съдим Мафиотското Предаване „Лай*яри на Ефира“!

тризначкитеНова битка започнаха тризначките Вяра, Надежда и Любов, като този път си набелязаха  „Господари на ефира”.

В свой стил водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека коментираха  иронично  последната им медийна в предаването „Комбина“. Там трите сестри се обявиха за „рядък медико-биологичен феномен”, затова  Тодор Живков се трогнал от трите бебета и дарил на майка им два апартамента да отглежда многобройната си челяд  и пожизнена издръжка. Обаче сега държавата хич не ги уважила като феномени и поискала да си вземе обратно  двете панелки, или да им даде правото да си ги купят за остатъчната им стойност, но те нямали толкова пари.

Как ще ни вземат нещо, което ни е дарено, възмутиха се в хор сестрите. Те обясниха и мистериите, които са започнали да се случват около тях и заявиха, че всичките им врагове ги следят.

„Отидохме при председателя на общинския съвет да го питаме какво става и защо ни искат пари за нашите си жилища и след две седмици човекът умря. Ей така, на масата! Случайно ли е това?“ – запитаха многозначително сестрите. Вяра отиде по-далеч и обяви, че са следени по телевизията и по телефона. „А лично мен Соломон Паси ме следи във фейсбук и ме дебне”, каза Вяра, след което трите  се обявиха за  „национално богатство”, което трябва да бъде пазено и уважавано.

Господарите не пропуснаха да направят „тънък анализ“ на интервюто им, който предизвика много смях у зрителите, но вбеси сестрите.

Те веднага избухнаха и нарекоха предаването фалирала арменско-циганска схема, водена от бургаски миндили. Вие сте  „Ла*нари на ефира”! -написаха те и заявиха, че ще съдят Господарите за 50 хиляди лева заради причинената им обида.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/DoNXVIrD_xE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *