Опасно за слуха! Родна фолкпевица конкурира Джорджано!

АтанаскаЖенският вариант на Джорджано се появи в българския интернет ефир. И това е певицата Аксиния, която всъщност е печално известната Атанаска Тушева.

Перхидролената мома чудо от Павликени, която предизвика истински потрес  със скандалните си клипове на бутилка уиски, смесено с бира, записани в патетична  защита на чалгата, се оказа с гласови данни по-шокиращи и от тези на Джорджано, пише Хотарена.

 Гласът на Атанаска е убийствен и то буквално. Като нищо някой меломан може да гътне, докато я слуша. И докато доскоро сервитьорката от малкото градче се пенеше от масата да защитава Азис и Преслава, сега е преминала на друго поприще. Започнала е да пее и се е вляла в техните редици.

 Атанаска е решила, че може да пее и вече се изживява като фолк певица. Наскоро тя  обяви промото на своята песен и заръча да я чакаме до дни да избухне на екран. Песента се нарича „Щастлива съм аз“, кой я е записал и колко средства е вложил си личи от ужасното качество, а  аудиото вече е факт и накара доста хора да запушат уши.

 И ако се абстрахираме от шашващото видео и стряскащия текст на песента, то няма как да не чуем брилянтно фалшивия глас на новоизлюпената певица, която скимти на фона на оглушителна музика.

Досега Джорджано беше единица мярка за фалшиво пеене, но Атанаска успя да го измести само с една песен.

Мнозина се чудат кой е по-голямо вокално недоразумение, но не могат да вземат категорично решение.

Най-идиотското в цялата ситуация е, че самопровъзгласилата се певица ще събере много гледания и ще изпревари утвърдени имена във фолка. Което ще вдигне самочувствието й до небето, защото няма да осъзнае, че хората я гледат просто, за да се посмеят.

ВИЖТЕ КУЛТОВОТО ПАРЧЕ:

 

 
https://youtu.be/YZicy0Y6z8s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *